Βίλας Μπόας : «Δική μου η ευθύνη»

Βίλας Μπόας : «Δική μου η ευθύνη»

Ο κόουτς της Μαρσέιγ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Μαρσέιγ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα της Μαρσέιγ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως οι Μασσαλοί είχαν κακοτυχία στο τέλος, ενώ στάθηκε και στην κούραση των παικτών του.

Για την ήττα της Μαρσέιγ: «Κοιτάξτε. Νομίζω πως είχαμε κακοτυχία στο τέλος. Ο Βαλμπουενά πήρε τη μπάλα και έβγαλε το γκολ. Ήταν ισορροπημένο ματς με 10 φάσεις για κάθε ομάδα. Δυσκολευτήκαμε στο πρέσινγκ αλλά οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός έβαλε πρώτος γκολ έστω και προς το τέλος και νίκησε. Όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα έπαιρνε το ματς και έτσι έγινε».

Για τη μεσοεπιθετική γραμμή: «Ναι πιστεύω πως ειδικά στο α’ μέρος βρήκαμε ανοιχτούς χώρους. Μας… πρόλαβε η κούραση. Η επίθεσή μας δεν είχε μία εικόνα όπως τη θέλαμε και για αυτό κάναμε αλλαγές. Δεν ψάχνω δικαιολογίες ή να ρίξω κάπου τις ευθύνες».

Για το πόσο κοστίζει η ήττα από ομάδα που ήταν του επιπέδου της Μαρσέιγ: «Ο Ολυμπιακός έπαιζε εντός έδρας που είναι βασικό. Και η Πόρτο είναι στους μηδέν βαθμούς. Ακόμα είναι νωρίς. Θέλαμε τουλάχιστον τον έναν βαθμό αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το εάν μπορούν οι παίκτες: «Εγώ πάντα προστατεύω την ομάδα. Εάν δεν είναι ικανοί η ευθύνη είναι δική μου. Θα δούμε τι θα γίνει με τη Σίτι, μία πολύ δυνατή ευκαιρία. Σήμερα όλοι πίστευαν ότι το ματς θα έληγε 0-0. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς με λίγες ευκαιρίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ