Εμβιλά : «Αξίζαμε τη νίκη, οι καλές εμφανίσεις μου δίνουν αυτοπεποίθηση»

Εμβιλά : «Αξίζαμε τη νίκη, οι καλές εμφανίσεις μου δίνουν αυτοπεποίθηση»

Ο Γάλλος τόνισε ότι οι Πειραιώτες άξιζαν τη νίκη απέναντι στην Μαρσέιγ και επισήμανε ότι οι καλές εμφανίσεις τον βοηθούν να βρει τα πατήματά του και του δίνουν αυτοπεποίθηση.

Την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Γιαν Εμβιλά στο αποψινό παιχνίδι με την Μαρσέιγ και βοήθησε τους Πειραιώτες να πάρουν μια σπουδαία νίκη με 1-0.

Ο Γάλλος μετά το τέλος του παιχνιδιού εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίησή για τη μεγάλη νίκη απέναντι στους Μασσαλούς και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι άξιζαν το τρίποντο. Μάλιστα, ο άσος των Πειραιωτών στάθηκε στο γεγονός ότι κατάφερε να συνδυάσει με νίκη το ντεμπούτο του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ επισήμανε ότι οι καλές εμφανίσεις τον βοηθούν να βρει τα πατήματά του και του δίνουν αυτοπεποίθηση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με μια νίκη στην έδρα σου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, θεωρώ πως αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και κυνηγήσαμε τη νίκη από την αρχή. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που η πρώτη μου παρουσία σε Champions League συνδυάστηκε με νίκη, αλλά θα πρέπει να εστιάσουμε τώρα στην προετοιμασία μας για την Πόρτο», σχολίασε αρχικά μέσω της Cosmote TV.

Για την προσαρμογή του στη νέα του ομάδα σχολίασε: «Νιώθω πολύ καλά, με έχουν βοηθήσει όλοι να προσαρμοστώ. Οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες μού δίνουν αυτοπεποίθηση. Όλοι με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ και να εστιάσω σε αυτό που ξέρω καλά, το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ