Έγραψε ιστορία ο Μαρτίνς : Ξεπέρασε τον Μπάγεβιτς σε ευρωπαϊκές νίκες!

Έγραψε ιστορία ο Μαρτίνς : Ξεπέρασε τον Μπάγεβιτς σε ευρωπαϊκές νίκες!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έγραψε ιστορία με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη, καθώς πλέον είναι ο πρώτος προπονητής που έφτασε τις 15 ευρωπαϊκές νίκες.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Μαρσέιγ, στην πρεμιέρα του Champions League, επικρατώντας στις καθυστερήσεις με 1-0, χάρη στο γκολ του Χασάν. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν με το δεξί στον όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο πρωτομάστορας της συγκεκριμένης επιτυχίας του Ολυμπιακού, διαχειρίστηκε εξαιρετικά το ματς και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με το τρίποντο από τους Μασσαλούς.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως εκτός από τους τρεις βαθμούς ο Πορτογάλος τεχνικός έγραψε ιστορία, αφού σημείωσε την 15η νίκη του στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με τους ερυθρόλευκους σε μόλις 31 ματς.

Το ρεκόρ μέχρι πρότινος άνηκε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος έχει 14 νίκες με τον Ολυμπιακό στα ευρωπαϊκά κύπελλα, με τον Μαρτίνς ωστόσο να τον ξεπερνάει και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ