Εμβιλά : Πρώτος σε χιλιόμετρα με Μαρσέιγ, 20ος στο Champions League

Εμβιλά : Πρώτος σε χιλιόμετρα με Μαρσέιγ, 20ος στο Champions League

Ο Γιαν Εμβιλά έτρεξε σχεδόν 12 χιλιόμετρα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ και ήταν ο παίκτης με τα πιο πολλά χιλιόμετρα στο παιχνίδι.

Το βράδυ της Τετάρτης (21/10) ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μαρσέιγ με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Γιαν Εμβιλά.

Ο Γάλλος έκανε ντεμπούτο στο Champions League κόντρα στην ομάδα της Μασσαλίας και ήδη πέτυχε κάποια ξεχωριστά στατιστικά. Συγκεκριμένα ήταν ο πρώτος παίκτης των «ερυθρόλευκων» σε χιλιόμετρα (11,7) αλλά και ο πρώτος σε σωστές πάσες (51).

Για την ακρίβεια ο Εμβιλά διένυσε 11.669 μέτρα στο γήπεδο και ήταν ο 20ος παίκτης στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σε αυτή την κατηγορία. Για την ιστορία στην πρώτη θέση είναι ο Μίλνερ με 12.636 χιλιόμετρα.

Επίσης σχετικά με τις μεταβιβάσεις, είχε μόνο 5 λάθος πάσες καθώς είχε 51 σωστές από τις 56 που επιχείρησε συνολικά. Πιο αναλυτικά, είχε 91% ποσοστό μεταβιβάσεων, 7/9 κοντινές πάσες, 38/41 μεσαίου επιπέδου απόστασης πάσες και 6/6 μακρινές.

Οι πάσες έγιναν στους:

11 στον Σεμέδο

9 στον Βαλμπουενά

9 στον Μπα

6 στον Ραφίνια

4 στον Μπουχαλάκη

4 στον Χολέμπας

2 στον Σα

2 στον Ελ Αραμπί

2 στον Μασούρα

2 στον Ραντζέλοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ