Γκουαρντιόλα : «Καλό ξεκίνημα, στη Μασσαλία το δεύτερο βήμα»

Γκουαρντιόλα : «Καλό ξεκίνημα, στη Μασσαλία το δεύτερο βήμα»

O Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τη νίκη της Σίτι επί της Πόρτο με 3-1, τονίζοντας ότι οι πολίτες έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα, ενώ έδωσε το έναυσμα για το διπλό στη Μασσαλία.

Ικανοποιημένος μετά τη νίκη (3-1) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Πόρτο στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Champions League, όπου αγωνίζονται επίσης o Ολυμπιακός και h Μαρσέιγ, εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Στα τελευταία 10-15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και στην έναρξη του δεύτερου, παίξαμε καλά. Αυτό είναι ένα καλό ξεκίνημα για εμάς και πηγαίνουμε στη Γαλλία για να κάνουμε το δεύτερο βήμα», είπε ο Καταλανός προπονητής.

«Ελέγξαμε το παιχνίδι. Είναι ευκαιρία οι πέντε αλλαγές, και αυτές που έγιναν είχαν μια απίστευτη συμβολή. Είχαμε αποφασίσει πριν από το γκολ να αντικαταστήσουμε τον Γκουντογκάν, αλλά σημείωσε ένα απίστευτο γκολ», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Με ομάδες που έχουν πολλούς παίκτες πίσω, πρέπει να περιμένεις τη στιγμή σου. Προσαρμοστήκαμε λίγο προς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μιλήσαμε στο ημίχρονο για να είμαστε υπομονετικοί, έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί και τα καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ