Τι θα πετύχει ο Ολυμπιακός με την Πόρτο; (poll)

Τι θα πετύχει ο Ολυμπιακός με την Πόρτο; (poll)

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι με την Πόρτο στο Ντραγκάο την Τρίτη (27/10, 22:00) και to10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να προβλέψετε το αποτέλεσμα των ερυθρόλευκων στην Πορτογαλία.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο τη φετινή του πορεία στο Champions League, καθώς επικράτησε με 1-0 στην πρεμιέρα των ομίλων της Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι η Πόρτο, με τους Πειραιώτες να κοντράρονται την Τρίτη (27/10, 22:00) στο Ντραγκάο με τους Δράκους σε μια σπουδαία αλλά και πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν σήμερα για το Οπόρτο ενόψει του αυριανού ματς, με ξεκάθαρο στόχο το αποτέλεσμα που θα θέσει τον Ολυμπιακό σε θέση ισχύος για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ειδικά αν η Μάντσεστερ Σίτι επικρατήσει κι αυτή στη Μασσαλία κόντρα στη Μαρσέιγ.

Το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την Πόρτο το δείχνει η βαθμολογία, αφού αν ο Ολυμπιακός κερδίσει αύριο παίρνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης, ενώ ακόμη και με ισοπαλία θα έχει τον πρώτο λόγο στον όμιλο για τη δεύτερη θέση.

To10.gr «πετάει» την μπάλα σε εσάς και σας δίνει την δυνατότητα να προβλέψετε το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στο Ντραγκάο απέναντι στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ