Κούμαν : «Οι Ντιμπάλα και Μοράτα μπορούν να μας πληγώσουν»

Κούμαν : «Οι Ντιμπάλα και Μοράτα μπορούν να μας πληγώσουν»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους μερικές ώρες πριν από τη μεταξύ τους μάχη.

Το βράδυ της Τετάρτης (28/10, 22:00) η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενηθεί στο Τορίνο από τη Γιουβέντους για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε μεταξύ άλλων για αυτό το παιχνίδι.

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» μίλησε για τους παίκτες της Γιουβέντους, τον Αντρέα Πίρλο αλλά και το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους: «Δεν είναι καθοριστικό ματς αλλά ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου όπου είναι σημαντικό για τις δύο ομάδες να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Παρά τους τραυματισμούς, η Γιουβέντους έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες.

Οι Ντιμπάλα και Μοράτα είναι πάντως δύο παίκτες που αν αγωνιστούν στην επίθεση της Γιουβέντους μπορούν να μας πληγώσουν. Ο Ντιμπάλα είναι μεγάλος παίκτης και ο Μοράτα έχει εύκολο το γκολ».

Για τον προπονητή της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο: «Είναι πιο εύκολο να τον κρίνω ως παίκτη επειδή προσέφερε πάρα πολλά σε αρκετές ομάδες. Δεν μπορώ να πω πολλά για τον Πίρλο ως προπονητή, είναι λίγο καιρό στους πάγκους. Η ευκαιρία να προπονήσεις την Γιουβέντους δεν παρουσιάζεται στον οποιονδήποτε. Η αρχή της σεζόν της Γιουβέντους θυμίζει και τη δική μας πορεία, θα χρειαστεί ψυχραιμία και χρόνο. Περιμένω στο μέλλον να έχει μεγάλες επιτυχίες ως προπονητής».

Για την ήττα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Για 60 λεπτά ήμασταν καλοί απέναντι στην Ρεάλ. Όταν συμφώνησαν να αναλάβω την ομάδα ήξερα πως δεν θα ήταν εύκολα τα πράγματα. Ο λόγος που ζητώ πίστωση χρόνου είναι επειδή αλλάζουμε πολλά πράγματα και έχουμε μία ομάδα γεμάτη φιλοδοξίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ