Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (vid)

Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (vid)

Το αγγλικό φαβορί του ομίλου του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αλώνοντας το «Βελοντρόμ».

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί στον όμιλο του Ολυμπιακού και μετά την επικράτηση της στην πρεμιέρα επί της Πόρτο, το επιβεβαίωσε πετυχαίνοντας το 2Χ2. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άλωσε το Βελοντρόμ επικρατώντας 3-0 της Μαρσέιγ, η οποία αντίστοιχα γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της.

Οι Σίτιζεν άρχισαν το παιχνίδι με σκοπό να το «καθαρίσουν» γρήγορα. Στο 18′ πήραν το προβάδισμα με τον Φεράν Τόρες και έπειτα έψαξαν το δεύτερο γκολ. Άργησαν να το πετύχουν και οι Μασσαλοί αναζήτησαν την απάντηση, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν μετάλη.

Στο 76′ ο Γκουντογκάν ήταν αυτός ο οποίος «κλείδωσε» τη νίκη της Σίτι, σκοράροντας το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 81′, ο Στέρλινγκ διεύρυνε το προβάδισμα, διαμορφώνοντας το 0-3.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Σακάι, Άλβαρο, Μπαλέρντι, Καμαρά, Τσαλέτα Τσαρ, Ράντονιτς (78’ Μπενεντέτο) Κισάνς (85’ Γκουεγέ), Ρονζιέ (65’ Σανσόν), Αμαβί, Τοβέν (78’ Παγέτ)

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Ζιντσένκο (69’ Κανσέλο), Λαπόρτ (78’ Στόουνς), Γκιντογκάν (78’ Μαχρέζ), Ντε Μπρόινε (82’ Πάλμερ), Ρόδρι, Τόρες (78’ Μπερνάρντο Σίλβα), Φόντεν, Στέρλινγκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ