Πλήγμα με Φαμπίνιο στη Λίβερπουλ

Πλήγμα με Φαμπίνιο στη Λίβερπουλ

Εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για αρκετό καιρό αναμένεται να μείνει ο Φαμπίνιο, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βλέπει ακόμα έναν παίκτη του να τραυματίζεται σοβαρά.

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η χθεσινή (27/10) νίκη με 2-0 της Λίβερπουλ επί της Μϊντιλαντ για το Champions League, καθώς οι πρωταθλητές Αγγλίας «έχασαν» λόγω τραυματισμού στον ιγνυακό τένοντα τον Φαμπίνιο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος κάλυπτε το κενό που δημιούργησε στο κέντρο της άμυνας των «κόκκινων» ο τραυματισμός του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, ωστόσο αποχώρησε στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης με την ομάδα από τη Δανία. Δεδομένου ότι ο Καμερουνέζος σέντερ μπακ, Τζόελ Μάτιπ, είναι επίσης εκτός «μάχης» λόγω τραυματισμού, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, πέρασε στον αγώνα τον νεαρό Ρις Γουίλιαμς ως παρτενέρ του Τζο Γκόμεζ στο κέντρο της άμυνας.

Ο τραυματισμός είναι πιθανό να κρατήσει τον Φαμπίνιο εκτός των αγώνων που θα δώσει η Βραζιλία τον Νοέμβριο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Βενεζουέλα και Ουρουγουάη.

«Αυτό είναι ακριβώς το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμασταν» δήλωσε ο Κλοπ για τον τραυματισμό του Φαμπίνιο και συνέχισε: «Ξέρω ότι κάτι αισθάνθηκε στον ιγνυακό τένοντα και αυτό δεν είναι καλό. Είπε ότι θα μπορούσε να συνεχίσει να παίζει, αλλά χωρίς να κάνει σπριντ, κάτι που δεν βοηθάει.

Θα δούμε, θα ξέρουμε περισσότερα μετά τις εξετάσεις, αλλά ξεκάθαρα αυτό δεν είναι καλό. Ο Ρις Γουίλιαμς είναι μόνο 19 ετών και νομίζω ότι έχει παίξει περισσότερα ματς Champions League απ’ ότι αγώνες στην Premier League, αυτό είναι σπάνιο. Τα πάμε πραγματικά καλά, αλλά αυτό είναι ένα σοκ για μια ομάδα, επειδή τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον τραυματισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ