Λάτσιο : Με «μισή» ομάδα κόντρα στην Μπριζ

Λάτσιο : Με «μισή» ομάδα κόντρα στην Μπριζ

Ο ιταλικός σύλλογος θα παραταχθεί κόντρα στην Μπριζ χωρίς 11 βασικούς ποδοσφαιριστές της (!), για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Λάτσιο αντιμετωπίζει απόψε (28/10) στις 22:00 την Μπριζ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ο ιταλικός σύλλογος ξεκίνησε δυναμικά τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη, νικώντας με 3-1 την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο στο παιχνίδι με τους Βέλγους, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Ο λόγος είναι, επειδή ο Σιμόνε Ιντζάκι δεν μπορεί να υπολογίζει σε… 11 ποδοσφαιριστές του (!!) για το σημερινό ματς. Συγκεκριμένα, μετά την χθεσινή (27/10) ανακοίνωση της ομάδας, πως πέντε ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ο Ιταλός προπονητής είδε το απουσιολόγιο να έχει ακόμα έξι άτομα για διαφορετικούς λόγους.

Αναλυτικά, οι παίκτες που μολύνθηκαν από τον ιό και βρίσκονται ήδη σε καραντίνα είναι οι Ιμόμπιλε, Λουίς Αλμπέρτο, Λάτσαρι, Άντερσον και Περέιρα. Ταυτόχρονα, εκτός λόγω μικροτραυματισμών και διαφόρων λόγων είναι οι Ντανίλο Κατάλντι, Τόμας Στρακόσια, Λούκας Λέιβα, Γκονζάλο Εσκαλάντε και Νικολό Αρμίνι.

Όπως είναι λογικό, η ομάδα της Ρώμης, έχει στην αποστολή αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, με τον Ιντζάκι να αναζητεί συνεχώς λύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ