
Η Μπόντο/Γκλιμτ απέκλεισε στην παράταση με 3-2 την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, προκρίθηκε στα play offs του Champions League και θα αντιμετωπίσει τη Ναϊμέγκεν
Στο πιο εντυπωσιακό ζευγάρι του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League, όπου επετεύχθησαν συνολικά 11 γκολ σε δύο αναμετρήσεις, η Μπόντο/Γκλιμτ πήρε την πρόκριση επί της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ για τα play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ναϊμέγκεν.
Το πρώτο ματς στο Βέλγιο είχε λήξει με σκορ 3-3 προ μίας εβδομάδας και απόψε οι Νορβηγοί επικράτησαν με 3-2, μετά από παράταση.
Διαβάστε επίσης: Στα play offs του Conference League η Μπραν και… περιμένει
Οι Νορβηγοί προηγήθηκαν με 1-0 στο 51′ με τον Όλε Μπλόμπεργκ μετά από ασίστ του Χάουγκε. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση των φιλοξενούμενων με το γκολ και του Γκιγιέρμε Σμιθ στο 61′.
Οι γηπεδούχοι απέκτησαν εκ νέου προβάδισμα με τον Χάουγκε να σκοράρει στο 76′ μετά την ασίστ του πρώτου γκολ. Ωστόσο, η Ουνιόν απάντησε ξανά ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 88′ με τον Φουσεϊνί και να στέλνει το ματς στην παράταση. Στο 90+5′ οι Βέλγοι έμειναν με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του Φαν Ντε Πέρε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Η Μπόντο έπαιξε σε όλη την παράταση με παίκτη παραπάνω και εν τέλει βρήκε το γκολ της πρόκρισης με σκόρερ τον Αντρέας Χέλμερσεν στο 117′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-2!



















