Ισόπαλες Κλαμπ Μπριζ και Λάτσιο, πρώτη νίκη για τη Ντόρτμουντ (vids)

Ισόπαλες Κλαμπ Μπριζ και Λάτσιο, πρώτη νίκη για τη Ντόρτμουντ (vids)

Κλαμπ Μπριζ και Λάτσιο αναδείχθηκαν 1-1 στο ντέρμπι κορυφής, ενώ η Ντόρτμουντ επικράτησε 2-0 της Ζενίτ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Κλαμπ Μπριζ και Λάτσιο ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο ντέρμπι κορυφής, ενώ στο άλλο ματς η Ντόρτμουντ πήρε τη νίκη (2-0) απέναντι στη Ζενίτ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων.

Λάτσιο και Μπριζ μοιράζονται την κορυφή με 4 βαθμούς, στους 3 πήγε η Ντόρτμουντ, ενώ η Ζενίτ βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Η Λάτσιο ξεκίνησε δυναμικά και πήρε νωρίς το προβάδισμα. Στο 14ο λεπτό, ο Κορέα πήρε τη μπάλα και με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Μινιολέ για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Γκαμπαρόν γκρέμισε μέσα στην περιοχή τον Ριτς και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βάνακεν για το 1-1 στο 42ο λεπτό.

Η Μπριζ απείλησε πρώτη στο δεύτερο μέρος, με τον Ρέινα να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ριτς στο 64ο λεπτό.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έψαξε το δεύτερο γκολ αλλά δεν το βρήκε, με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος και τις δύο ομάδες να μοιράζονται την πρώτη θέση.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Μάτα, Κοσουνού, Ντελί, Ντιατά, Βόρμερ, Ριτς, Βανάκεν, Σόμπολ, Ντε Κατελάερ (84′ Λανγκ), Μποναβεντούρ

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Πάτρικ (45′ Αντρέας Περέιρα), Χόεντ, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Ακπα-Άκπρο, Παρόλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Φαρές (56′ Μουρίγκι), Κορέα, Καϊσέδο (68′ Κζιζ)

Ντόρτμουντ – Ζενίτ 2-0

Οι Βεστφαλοί απείλησαν πρώτοι στο 15ο λεπτό με το σουτ του Ρέινα να περνάει άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Ντριούσι στο 36ο λεπτό.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ρόις προσπάθησε ανεπιτυχώς να νικήσει τον Κερζάκοφ και στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, το σουτ του Χάαλαντ πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ ανέβασε την απόδοσή της, πίεζε ασφυκτικά τη Ζενίτ και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Καραβάεφ τράβηξε τον Αζάρ μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Σάντσο ανέλαβε εύστοχα την εκτέλεση για το 1-0 στο 78ο λεπτό.

Η Ντόρτμουντ «κλείδωσε» τη νίκη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Χάαλαντ να βγαίνει απέναντι στον Καραβάεφ και να τον νικάει για το 2-0, πετυχαίνοντας το 10ο γκολ του σε 12 ματς στη διοργάνωση.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Μενιέ, Ακάνζι, Χούμελς, Γκερέιρο, Νταχούντ (67′ Αζάρ), Βίτσελ, Σάντσο (84′ Ντιλέινι), Ρόις (74′ Μπραντ), Ρέινα (84′ Μπέλινχαμ), Χάαλαντ

ΖΕΝΙΤ: Κερζάκοφ, Καραβάεφ, Λόβρεν, Ρακίτσκι, Ντάγκλας Σάντος, Βενδέλ, Μπάριος (81′ Σουτόρμιν), Ερόκιν, Κουζιάεφ (71′ Οζντόεφ), Ντριούσι (75′ Ζιρκόφ), Τζιούμπα (45′ Μόστοβοϊ)

Τα αποτελέσματα:

Κλαμπ Μπριζ – Λάτσιο 1-1

Ντόρτμουντ – Ζενίτ 2-0

Η Βαθμολογία:

1.Λάτσιο 4
2.Μπριζ 4
3.Ντόρτμουντ 3
4.Ζενίτ 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ