Μάρσέιγ : Ο Βίλας Μπόας άφησε και πάλι εκτός αποστολής τον Μήτρογλου

Μάρσέιγ : Ο Βίλας Μπόας άφησε και πάλι εκτός αποστολής τον Μήτρογλου

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Μαρσέιγ με την Πόρτο, όμως άφησε και πάλι εκτός αποστολής τον Κώστα Μήτρογλου.

Η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει την Πόρτο για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς κομβικό τόσο για τους Γάλλους, αλλά και για τον Ολυμπιακό που τον ενδιαφέρει άμεσα το αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι Μασσαλοί αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα από τους Δράκους και ιδανικά αυτό να είναι και νίκη. Με αυτό τον στόχο λοιπόν ο Αντρέ Βίλας Μπόας ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την Πόρτο, με τον Πορτογάλο όμως να μην συμπεριλαμβάνει για ακόμη ένα ματς τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας δεν υπολογίζει καθόλου τον Έλληνα σέντερ φορ και μάλιστα θέλει να τον «ξεφορτωθεί» από την ομάδα για αυτό και τον άφησε και πάλι στη Μασσαλία. Πέρα από τον Μήτρογλου ωστόσο, ο Βίλας Μπόας άφησε εκτός αποστολής από το αυριανό ματς και τον Γιούτο Ναγκατόμο.

Αναλυτικά η αποστολή της Μαρσέιγ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ