Μαρτίνς : «Θα δούμε για τον Μπουχαλάκη, δεν προπονήθηκε ο Φορτούνης και έμεινε εκτός»

Μαρτίνς : «Θα δούμε για τον Μπουχαλάκη, δεν προπονήθηκε ο Φορτούνης και έμεινε εκτός»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη μεγάλη μάχη με τη Μάντσεστερ Σίτι και αναφέρθηκε στην κατάσταση του Μπουχαλάκη και το λόγο που έμεινε εκτός ο Φορτούνης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το μεγάλο αυριανό (3/11) ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, με τον κόουτς του Ολυμπιακού να υπογραμμίζει πως μετά την αποψινή προπόνηση θα παρθεί η τελική απόφαση για τη συμμετοχή του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι πνευματικά δυνατοί και να δείξουν υπομονή κόντρα στους Πολίτες, ενώ αναφέρθηκε και στο λόγο που έμεινε εκτός αποστολής ο Κώστας Φορτούνης.

Τρίτη φορά μέσα στο 2020 που επισκέπτεται ο Ολυμπιακός την Αγγλία. Είστε αισιόδοξος ότι η ομάδα σας μπορεί να πετύχει κάτι μεγάλο;

«Πραγματικά έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε. Στην έδρα της Γουλβς είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνουμε κάτι καλό. Ελπίζουμε αύριο να καταφέρουμε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε εκεί».

Για το ματς με την Πόρτο και το αυριανό με τη Σίτι:

«Τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Πόρτο με το αυριανό παιχνίδι. Η Σίτι έχω πει ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Με την Πόρτο είχαμε τις ευκαιρίες μας. Είχαμε την κατοχή, αλλά δεν αποφύγαμε κάποια λάθη. Αύριο πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, πνευματικά δυνατοί και να δείξουμε υπομονή».

Για τον Μπουχαλάκη:

«Θα δούμε. Θα εκτιμηθεί η κατάστασή του. Εχουμε ακόμα μια προπόνηση. Μετά το τέλος της προπόνησης θα πάρουμε την τελική μας απόφαση».

Για τον Φορτούνη:

«Χθες, πριν την προπόνηση μας ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να προπονηθεί. Ετσι, πήρα την απόφαση να τον αφήσω εκτός».

«Δεν θα αλλάξει η ταυτότητά μας. Ξέρουμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο και θα έχουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο απέναντί μας. Πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα, να έχουμε κουράγιο και πνευματική δύναμη. Παρόλα αυτά δεν θα αλλάξουμε την φιλοσοφία μας».

Για τον Καμαρά:

«Ο Μαντί μας έδειξε ότι είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ