Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός με προσφορά* & Fantasy στη Stoiximan!

Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός με προσφορά* & Fantasy στη Stoiximan!

Στο Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός με την Stoiximan να έχει ετοιμάσει Κορυφαίες Αποδόσεις, 550+στοιχήματα, MatchCombo & Fantasy τουρνουά!

Η δυσκολότερη αποστολή στη φάση των ομίλων για τον Ολυμπιακό είναι απόψε (22:00) στο Μάντσεστερ απέναντι στην Σίτι του Πεπ Γουαρδιόλα. Με 3 βαθμούς μετά από 2 αγωνιστικές, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται χωρίς άγχος στην Αγγλία για να διεκδικήσει τις πιθανότητές της να επιστρέψει αήττητη (4.45 στη Stoiximan το 2Χ). Τρεις φορές στο πρόσφατο παρελθόν το έχουν καταφέρει αυτό οι ερυθρόλευκοι, δύο με την Άρσεναλ και μία στο Μπέρνλι.

Στο Infographic που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στο νησί από το 2015 και μετά, εκεί όπου έως το 2014 είχε 12 ήττες σε 12 αναμετρήσεις.:

Για αναμέτρηση του Μάντσεστερ, η Stoiximan ετοιμάσει πάνω από 550 στοιχήματα και ειδικές επιλογές, 0% γκανιότα**, ενισχυμένες αποδόσεις αλλά και μία μεγάλη προσφορά* μέχρι και 5’ πριν τη σέντρα του Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοίχημα να σκοράρει ο Σεμέδο με κεφαλιά με απόδοση 22.00. Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις όποιες στημένες μπάλες, με τον Πορτογάλο ήδη να έχει χάσει 3 ευκαιρίες με κεφαλιά στα δύο προηγούμενα ματς του ομίλου, κόντρα σε Μαρσέιγ και Πόρτο.

Τέλος, μόνο στη Stoiximan μπορείς να βρεις Fantasy αποκλειστικά για τον αγώνα του Ολυμπιακού με 700€*** εγγυημένα χρηματικά έπαθλα, όπως και Fantasy για όλα τα αποψινά ματς των 22:00 με εγγυημένα 30.000€***!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
**Αφορά μόνο την επιλογή "Νικητής Αγώνα" πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε
επιλεγμένους αγώνες.
***Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ