Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2-6

Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2-6

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 6-2 της Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, πέτυχε την τρίτη της νίκη και έφτασε τους 9 βαθμούς. 14η διαδοχική νίκη στη διοργάνωση για την ομάδα του Φλικ.

Ασταμάτητη η Μπάγερν, πέρασε και από την Αυστρία και έκανε το 3/3 στους ομίλους του Champions League.

Παρότι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, οι Βαυαροί κατάφεραν να επικρατήσουν 6-2 της Σάλτσμπουργκ εκτός έδρας, φτάνοντας έτσι τους 9 βαθμούς.

Οι Αυστριακοί δυσκόλεψαν αρκετά τη Μπάγερν (ισοφάρισαν σε 2-2 στο 66ο λεπτό), αλλά με ένα τρομερό ξέσπασμα στο τέλος, οι Πρωταθλητές Γερμανίας πέτυχαν 4 γκολ σε 13 λεπτά, και έφτασαν στην 14η διαδοχική νίκη τους στη διοργάνωση.

Το ματς

Οι Αυστριακοί αιφνιδίασαν τη Μπάγερν, καταφέρνοντας να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Κοϊτά έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Μπερίσα, ο οποίος από τα αριστερά μέσα στην περιοχή νίκησε τον Νόιερ για το 1-0.

Ωστόσο, η απάντηση των Βαυαρών ήταν άμεση. Ο Μουέπου ανέτρεψε τον Μίλερ μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Λεβαντόφσκι να εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 1-1 στο 21ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Μίλερ έκανε το σουτ από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Κρίστενσεν και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2 στο 44ο λεπτό.

Η Σάλτσμπουργκ μπήκε αποφασισμένη για να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο μέρος και το πέτυχε στο 66ο λεπτό. Ο Ογκουγκάβα, ο οποίος είχε περάσει στο γήπεδο ένα λεπτό νωρίτερα, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και έκανε το 2-2.

Ωστόσο, παρότι δυσκολευόταν, η Μπάγερν με ένα ξέσπασμα προς το τέλος πέτυχε 4 γκολ σε 13 λεπτά, μετατρέποντας τη βραδιά σε… θρίαμβο.

Ο Μπόατεγκ έδωσε τη λύση στην ομάδα του με κεφαλιά στο 79ο λεπτό (2-3) και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σανέ με τρομερό πλασέ «κλείδωσε» τη νίκη, κάνοντας το 2-4.

Ο Λεβαντόφσκι σημείωσε το 2-5 με κεφαλιά από κοντά στο 89ο λεπτό, ενώ το τελικό 2-6 διαμόρφωσε ο Ερνάντες με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς, Βέμπερ, Ούλμερ, Ραμάλιο, Κρίστενσεν, Γιουνούζοβιτς (65’ Οκουγκάβα), Καμαρά, Κοϊτά (65’ Οκαφόρ), Μπερίσα (76’ Ονγκουενέ), Σζομποσζλάι, Μουεπού

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ (74’ Σαρ), Αλάμπα, Ερναντές, Μπόατενγκ, Τολισό (75’ Χάβι Μαρτίνεθ), Κίμιχ, Μίλερ (90+1’ Μουσιάλα), Κομάν (75’ Σανέ), Γκνάμπρι (90+1’ Ντόουγκλας Κόστα), Λεβαντόφσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ