Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ 3-2 (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ 3-2 (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εντός έδρας την Ίντερ με 3-2 για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κόντεψε να χάσει ένα δικό της παιχνίδι στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» αλλά πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Ίντερ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά καθώς και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς καλύτεροι στο χορτάρι. Στο 26′ ο Μεντί έδωσε πολύ ωραία πάσα στον Μπενζεμά που απέφυγε και τον Χαντάνοβιτς και πλάσαρε για το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα, από κόρνερ που κέρδισε η Ρεάλ, ο Σέρχιο Ράμος έκανε με κεφαλιά το 2-0 πετυχαίνοντας το εκατοστό γκολ του με τη «Βασίλισσα». Στο 36′ ο Μπαρέλα έδωσε με τακουνάκι στον Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος μείωσε για την Ίντερ σε 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι «νερατζούρι» επέστρεψαν στο παιχνίδι και άλλαξαν τα δεδομένα. Στο 68′ ο Λαουτάρο έδωσε με κεφαλιά πάσα στον Πέρισιτς που με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Ωστόσο στο 80′ η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν υπερασπίστηκε το προβάδισμά της. Ο Βινίσιους έδωσε στον Ροντρίγκο που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τους «μερένχες».

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρώτη νίκη της στο φετινό Champions League και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση του ομίλου με τη Σαχτάρ έχοντας 4 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά η Ίντερ παραμένει χωρίς νίκη και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Βάσκεθ, Ράμος, Βαράν, Μεντί, Κρόος (78′ Μόντριτς), Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Ασένσιο (63′ Ροντρίγκο), Αζάρ (63′ Βινίσιους), Μπενζεμά

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Μπαζτόνι, Ντε Φράι, Ντ’ Αμπρόζιο, Γιανγκ, Χακίμι, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (86′ Ναϊνγκολάν), Μπαρέλα (78′ Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς (78′ Αλέξις Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ