Γκουντογάν : «Μπορεί τη δεύτερη θέση στον όμιλο ο Ολυμπιακός»

Γκουντογάν : «Μπορεί τη δεύτερη θέση στον όμιλο ο Ολυμπιακός»

Ο Ιλκάι Γκουντογάν μίλησε για τη νίκη της Σίτι επί του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού για την τρίτη αγωνιστική του Champions League και έκανε το 3Χ3 φτάνοντας τους 9 βαθμούς. Ο Ιλκάι Γκουντογάν μετά το τέλος του ματς αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, η οποία μπορεί να κατακτήσει τη δεύτερη θέση και να προκριθεί στους «16» του Champions League.

«Είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος, με καλή άμυνα. Ήταν πολύ γενναίοι. Πιέσαμε πάρα πολύ. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και το αξίζαμε», δήλωσε αρχικά ο Γερμανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV.

Για την εκτίμησή του για τη 2η θέση: «Όλοι είναι στο ίδιο επίπεδο και έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Δικός μας στόχος είναι να πάρουμε την πρώτη θέση. Ο όμιλος είναι ανοικτός και ίσως έτσι να πάει ως το τέλος. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στη δεύτερη θέση και όπως τον είδα μπορεί να τα καταφέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ