Μπασάκσεχιρ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

Μπασάκσεχιρ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

Την μεγαλύτερη νίκη του ομίλου πέτυχε η Μπασάκσεχιρ. Η τουρκική ομάδα κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 και πήρε το πρώτο τρίποντο της ιστορίας της σε φάση ομίλων στο Champions League.

Την μεγαλύτερη νίκη του ομίλου πέτυχε η Μπασάκσεχιρ. Η τουρκική ομάδα κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 και πήρε το πρώτο τρίποντο της ιστορίας της σε φάση ομίλων στο Champions League.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από το πρώτο κιόλας μέρος της αναμέτρησης πόσο ήθελαν να είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν στο τέλος. Στο 13ο λεπτό ο Ντεμπά Μπα εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της άμυνας των «Κόκκινων διαβόλων» να τον αφήσει εντελώς μόνο του και από κανονική θέση βρέθηκε απέναντι στον Χέντερσον χωρίς να λαθέψει ανοίγοντας το σκορ στο παιχνίδι.

Όμως τα τρομερά λάθη στο πίσω μέρος του γηπέδου συνεχίστηκαν για το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος είδε τον Μάτα να χάνει σχετικά εύκολα τη μπάλα και μετά από έξοχη συνεργασία των παικτών της Μπασάκσεχιρ, τον Βίτσκα να γράφει το 2-0 στο 41′ σε τετ-α-τετ με τον Χέντερσον.

Ωστόσο, η Μάντσεστερ αντέδρασε άμεσα και μείωσε μόλις δύο λεπτά αργότερα με τον Μαρσιάλ έπειτα από σέντρα του Σο. Ο Νορβηγός τεχνικός με σκοπό να δει την ομάδα του να κάνει κάτι καλύτερο πέρασε στο παιχνίδι στο 61′ και τον Πογκμπά, αλλά και τον Καβάνι οι οποίοι ωστόσο δεν μπόρεσαν να δώσουν τα αναμενόμενα. Το 2-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και η Μπασάκ πέτυχε μία ιστορική νίκη στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπασακσεχίρ (Οκάν Μπουρούκ): Γκιουνόκ, Σκρτελ, Επουρεάνου, Ράφαελ, Μπομπό, Αλεξιτς, Βίσκα, Καχβετσί (90′ Ποντσκ), Τουρούτς, Οζκάν, Μπα (79′ Γκούλμπρατσεν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Χέντερσον, Μαγκουάιρ, Τουανζέμπε (46′ ΜακΤόμινεϊ), Γουάν-Μπισάκα (76′ Φοσού-Μενσά), Σο, Μάτις, Φαν ντε Μπέεκ (61′ Πογκμπά), Μπρούνο Φερνάντες, Μάτα (61′ Καβάνι), Μαρσιάλ, Ράσφορντ (76′ Γκρίνγουντ).

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6 (8-3)

2. Παρί 3 (3-2)

3. Λειψία 3 (2-5)

4. Μπασακσεχίρ 3 (2-5)

Στο άλλο παιχνίδι η Λειψία υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ