Κλοπ : «Ο κόσμος υπέφερε από τον κορωνοϊό και εγώ σκεφτόμουν την Ατλέτικο, τι ηλίθιος που ήμουν…»

Κλοπ : «Ο κόσμος υπέφερε από τον κορωνοϊό και εγώ σκεφτόμουν την Ατλέτικο, τι ηλίθιος που ήμουν…»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας του από την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και στο θέμα του κορωνοϊού.

Πριν την διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Λίβερπουλ είχε αποκλειστεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League. Συγκεκριμένα, ηττήθηκε με 3-2 από την ομάδα του Σιμεόνε μέσα στο Άνφιλντ και έμεινε εκτός συνέχειας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για εκείνη την βραδιά, η οποία είναι από τις χειρότερες στην καριέρα του. Βέβαια, εκτός από το ματς, σχολίασε το γεγονός ότι επικρατούσε πανικός με το θέμα του κορωνοϊού και παραδέχθηκε πως ήταν ανοησία να αγχώνεται για το ματς, την ώρα που υπήρχε το απόλυτο χάος.

Αναλυτικά είπε: «Ξύπνησα τη Δευτέρα το πρωί (9 Μαρτίου) και άκουσα ότι στη Μαδρίτη κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια. Εμείς είχαμε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι στο Champions League ενάντια στην Ατλέτικο. Και θα είχαμε πέντε με έξι χιλιάδες φιλάθλους από τη Μαδρίτη στο ματς. Αυτό δεν είχε κανένα νόημα.

Ήταν πολύ δύσκολο να προετοιμαστούμε για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, να ζητήσω από τους παίκτες να κάνουν τα πάντα για να το κερδίσουν, χωρίς να γνωρίζουν τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ θυμωμένος για τον τρόπο που έπαιξε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αλλά πέντε λεπτά αργότερα, αφού έκανα όλες τις συνεντεύξεις μου, σκέφτηκα: «Τι ηλίθιος είσαι, ανησυχείς ότι έχασες ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, αλλά ο κόσμος βιώνει μία απίστευτη δύσκολη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ