Ολυμπιακός : Από την Ακαδημία οι 9 από τους 23 της αποστολής (pic)

Ολυμπιακός : Από την Ακαδημία οι 9 από τους 23 της αποστολής (pic)

Οι 9 από τους 23 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι είναι από την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία.

Ο Ολυμπιακός φοράει ξανά το ευρωπαϊκό του κοστούμι και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης (19:55) θα υποδεχθούν την πανίσχυρη ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στο άδειο λόγω κορωνοϊού «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στόχους τους ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στην τρίτη θέση και το Europa League, ενώ θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη για την δεύτερη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το έργο των πρωταθλητών Ελλάδας όμως θα είναι πολύ δύσκολο, αφού θα βρουν απέναντί τους ένα από τα μεγαθήρια της Ευρώπης, ενώ αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα. Οι Χασάν και Ελ Αραμπί νόσησαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας από κορωνοϊό, ενώ πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τραυματίστηκε και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος θα χρειαστεί να παραμείνει στα… πιτς για περίπου τρεις εβδομάδες. Νοκ-άουτ με κορωνοϊό τέθηκε και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, ενώ λόγω τραυματισμού είναι εκτός δράσης και επίσης οι Μπρούμα και Χολέμπας.

Παράλληλα, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με τον Ραφίνια, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Τα πολλά προβλήματα δημιουργούν πονοκέφαλο στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος στην αναμέτρηση με τους Σίτιζενς έχει συμπεριλάβει στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας 9 παίκτες από την Ακαδημία του συλλόγου!

Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Τζολάκης, Ηλίας Καραργύρης, Φώτης Κίτσος, Νικήτας Νικόλης, Αγγελος Τσάβος και Βασίλης Σουρλης.Οι δύο πρώτοι είναι τερματοφύλακες και τους έχουμε δει να αγωνίζονται τόσο σε φιλικά της πρώτης ομάδας, κυρίως πέρσι στην προετοιμασία, όσο και σε αγώνες της ομάδας Νέων. Ο Κίτσος είναι αριστερό μπακ, ενώ ο Νικόλης αγωνίζεται επίσης ως αριστερό μπακ, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες και ως στόπερ. Τέλος, όσον αφορά στον Τσάβο, ο 18χρονος άσος παίζει στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Εκτός από τους παίκτες που προαναφέραμε, στην αποστολή βρίσκονται τρεις ακόμα που έχουν βγει από την ακαδημία. Βέβαια, πρόκειται για μέλη της πρώτης ομάδας και μάλιστα στην περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, μιλάμε για έναν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού. Ο διεθνής άσος είναι γέννημα – θρέμμα της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας, όπως επίσης και οι Θανάσης Ανδρούτσος και Μάριος Βρουσάι, που βρίσκονται επίσης στην αποστολή των Πειραιωτών.

Ο Φορτούνης είναι ο ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ οι Ανδρούτσος και Βρουσάι αποτελούν εναλλακτικές επιλογές στη φαρέτρα του Πορτογάλου τεχνικού. Ο Ανδρούτσος μάλιστα αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ