Κούμαν : «Αυτή είναι η εικόνα που θέλω να βλέπω»

Κούμαν : «Αυτή είναι η εικόνα που θέλω να βλέπω»

Ο Ολλανδός τεχνικός έδειξε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του εμφανίσθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν, μετά την εντυπωσιακή νίκη με 4-0 που πέτυχε η Μπαρτσελόνα στο Κίεβο επί της Ντιναμό για το Champions League, ένα αποτέλεσμα που έφερε τους Καταλανούς στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Επιτύχαμε τον στόχο μας, που ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για να προκριθούμε στους 16» σχολίασε ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε: «Η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά. Στο πρώτο μέρος μας έλειψε η αποτελεσματικότητα, αλλά στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί και πετύχαμε τέσσερα γκολ. Ναι, είμαι πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ότι η εικόνα που δώσαμε σήμερα είναι αυτή που θέλουμε να βλέπουμε.

Ο Γκριεζμάν είναι ένας από τους παίκτες που έχει παίξει σχεδόν κάθε παιχνίδι μέχρι στιγμής, και στην εθνική ομάδα επίσης. Αποφάσισα να τον χρησιμοποιήσω μόνο για μισή ώρα για λόγους που έχουν να κάνουν με την φυσική κατάσταση.

Ο Μινγκουέθα έχει αποδείξει ότι μπορούμε να βασιστούμε σε αυτόν. Πρέπει να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει λεπτά συμμετοχής, αλλά προπονείται μαζί μας για πέντε ή έξι εβδομάδες. Σήμερα (σ.σ. 24/11) είχε την ευκαιρία να παίξει και το έκανε πολύ καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ