Η Μαρσέιγ θέλει να αποφύγει αποκλεισμό και αρνητικό ρεκόρ

Η Μαρσέιγ θέλει να αποφύγει αποκλεισμό και αρνητικό ρεκόρ

Η ομάδα της Μασσαλίας υποδέχεται την Πόρτο και θέλει τη νίκη για δύο σημαντικούς λόγους.

Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός θα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου του Champions League, η Μαρσέιγ θα φιλοξενήσει την Πόρτο στο Βελοντρόμ.

Το παιχνίδι είναι κομβικό για την ομάδα της Μασσαλίας, αφού θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Η Μαρσέιγ εάν ηττηθεί από την Πόρτο ή με ισοπαλία, αποκλείεται και μαθηματικά.

Διότι θα έχει μηδέν βαθμούς αντί εννιά της Πόρτο σε περίπτωση ήττας ή ένα βαθμό αντί επτά της αντιπάλου της, η οποία είναι δεύτερη στον όμιλο. Διαφορές που δεν καλύπτονται σε δύο παιχνίδια, αφού είναι χαμένη και στην ισοβαθμία με την πορτογαλική ομάδα.

Επιπλέον, η Μαρσέιγ επιθυμεί να αποφύγει την ήττα και για να μην συνδέσει το όνομα της με το πιο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του Champions League.

Η Μαρσέιγ κινδυνεύει να γίνει η πρώτη ομάδα η οποία θα υποστεί 13 συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση. Το ρεκόρ «τρέχει» από τις 13 Μαρτίου του 2012 και συνεχίζεται φέτος με τα αρνητικά αποτελέσματα με Ολυμπιακό, Πόρτο και Σίτι.

Αυτή τη στιγμή, η Μαρσέιγ έχει 12 συνεχόμενες ήττες μαζί με την Άντερλεχτ. Και ο Άντρες Βίλας Μπόας δεν θέλει να επεκτείνει το σερί, συνδυάζοντας το με την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ