Ζοσέ Σα στο «10» : «Θέλουμε δύο νίκες»

Ζοσέ Σα στο «10» : «Θέλουμε δύο νίκες»

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια του για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ όμως ο Ζοσέ Σα να δίνει το σύνθημα για τα ματς με Μαρσέιγ και Πόρτο.

Ήταν μια δύσκολη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Μια κουραστική σίγουρα βραδιά για τον Ζοσέ Σα. Η πίεση της Σίτι στην άμυνα του Ολυμπιακού ήταν μεγάλη. Ασφυκτική στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Νικήθηκε μια φορά από την εξαιρετική συνεργασία Στέρλινγκ-Φοντέν σε μια φάση που έπρεπε να μην… υπήρχε καθώς είναι ξεκάθαρο το φάουλ που γίνεται στον Ντρέγκερ στο ξεκίνημά της.

Παρότι πιέστηκε πολύ η άμυνα του έβγαλε με καλό βαθμό την αναμέτρηση με τον Ζοσέ Σα να στέκεται και σε αυτό.

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς, παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, προσπαθήσαμε να νικήσουμε αλλά ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο» τόνισε ο Ζοσέ Σα μιλώντας στο «10» και συμπλήρωσε για την δική του απόδοση. «Παίζω για την ομάδα, σίγουρα είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση της άμυνας μας. Κάναμε καλή δουλειά, δυστυχώς όμως δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Η νίκη της Πόρτο στη Μασσαλία δίνει στους Πορτογάλους το πάνω χέρι για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται δύο νίκες και ήττα της Πόρτο από την Σίτι την επόμενη αγωνιστική, ψάχνοντας και σκορ 3-0 επί των Πορτογάλων αν δεν αλλάξει δραματικά το goal average των δύο ομάδων. Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι για την 3η θέση απέναντι στους Γάλλους που αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Ζοσέ Σα πάντως ξεκαθαρίζει πως στο μυαλό όλων στο Ρέντη υπάρχει ένα πράγμα. «Αυτό που σκεφτόμαστε είναι μόνο δύο νίκες στα ματς που μένουν στον όμιλο. Με Μαρσέιγ και Πόρτο θα παλέψουμε για να νικήσουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Δύσκολο το έργο για τους νταμπλούχους Ελλάδας που έχουν συνάμα και πολλά αγωνιστικά προβλήματα να λύσουν όμως υπάρχει η πίστη ότι στο φινάλε του ομίλου ο Ολυμπιακός θα έχει εξασφαλίσει μια πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ