Μασούρας : «Πάμε για τη νίκη στη Μασσαλία, θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Μασούρας : «Πάμε για τη νίκη στη Μασσαλία, θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Μασσαλία και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι πάνε για το τρίποντο κόντρα στη Μαρσέιγ.

Ο Γιώργος Μασούρας σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Γαλλία ενόψει του κρίσιμου ματς με τη Μαρσέιγ (1/12, 22:00) αναφέρθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού, όμως ξεκαθάρισε ότι υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τους ερυθρόλευκους κι αυτό είναι η νίκη.

Ακόμη, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών στάθηκε και στον μικρό χρόνο που είχαν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να προετοιμαστούν, αφού το Σάββατο είχαν παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη και σήμερα «πετάνε» για τη Μασσαλία ενόψει του ματς με τη Μαρσέιγ που θα κρίνει πολλά για την ευρωπαϊκή συνέχεια της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μασούρα:

«Νομίζω ότι είναι μόνο ένα αποτέλεσμα αυτό που θα μας κάνει να είμαστε ευχαριστημένοι. Αυτό είναι η νίκη, για αυτό πάμε στη Μασσαλία και νομίζω ότι αυτό θα επιδιώξουμε και για αυτό θα παλέψουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το που έχει επικεντρωθεί ο προπονητής για το αυριανό ματς: «Επειδή είναι και λίγος ο χρόνος σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, νομίζω ότι δεν έχουμε προλάβει να καταστρώσουμε πλήρως τα σχέδια μας, όμως θα είμαστε πανέτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ