«Κλικ» από την αναχώρηση του Ολυμπιακού (pics)

«Κλικ» από την αναχώρηση του Ολυμπιακού (pics)

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε με προορισμό τη Γαλλία ενόψει του κρίσιμου ματς με τη Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, σε ένα παιχνίδι, όπου οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Οι Πειραιώτες «πέταξαν» με προορισμό τη Μασσαλία, με μοναδικό στόχο το διπλό απέναντι στην ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας, που θα τους εξασφαλίσουν μίνιμουμ τη συμμετοχή στους «32» του Europa League. Από εκεί και πέρα αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να κερδίσει, του κάνει και η ισοπαλία ώστε να είναι δεδομένα τρίτος στον όμιλο και να συνεχίσει στη δελυτερη τη τάξει διοργάνωση μετά τα Χριστούγεννα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του όλους τους παίκτες που είχε διαθέσιμους από την ευρωπαϊκή λίστα, εκτός από τον Χασάν, τον Μπρούμα και τον Ραντζέλοβιτς, ενώ κανονικά στην αποστολή είναι και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ