Ο Μάκελι νέος διαιτητής στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπασακσεχίρ

Ο Μάκελι νέος διαιτητής στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπασακσεχίρ

Ο Ντάνι Μάκελι ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπασακσεχίρ, η οποία διακόπηκε λόγω ρατσιστικού σχολίου του 4ου διαιτητή προς τον Πιερ Γουεμπό.

Η UEFA όπως ήταν λογικό άλλαξε όλη τη διαιτητική ομάδα στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασακσεχίρ που διακόπηκε λόγω του ρατσιστικού σχολίου του 4ου ρέφερι του ματς, προς τον Πιερ Γουεμπό.

Ο αγώνας των δύο ομάδων για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League διακόπηκε στο 18ο λεπτό, με τους παίκτες να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο ως ένδειξης διαμαρτυρίας και το παιχνίδι να αναβάλλεται για την Τετάρτη (09/12) στις 19:55, με την UEFA να επιλέγει νέα διαιτητική ομάδα.

Νέος διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ολλανδός Ντάνι Μάκελι αντί του Ρουμάνο Οβίντιου Χάτσεγκαν. Βοηθοί του Ολλανδού θα είναι ο συμπατριώτης του, Μάριο Ντικς και ο Πολωνός, Μάρτσιν Μπόνιεκ. Τέταρτος ο -επίσης- Πολωνός, Μπάρτς Φρανκόβσκι, στο VAR θα είναι ο Ιταλός, Μάρκο ντι Μπέλο και AVAR ο συμπατριώτης του, Μαουρίτσιο Μαριάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ