Επίθεση σε Βασσάρα και Νταϊκόνου για το ρατσιστικό επεισόδιο: «Να βουτήξουν στον ποταμό Νταμποβίτα»

Επίθεση σε Βασσάρα και Νταϊκόνου για το ρατσιστικό επεισόδιο: «Να βουτήξουν στον ποταμό Νταμποβίτα»

Στη Ρουμανία έχει ξεσπάσει σκάνδαλο με τη ρατσιστική επίθεση του 4ου διαιτητή στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασακσεχίρ και η μπάλα έχει πάρει και τον Κύρο Βασσάρα.

Ο Κύρος Βασσάρας είναι αρχιδιαιτητής στη Ρουμανία και βρίσκεται στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής, με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση Ρουμάνου διαιτητή, Σεμπάστιαν Κολτέσκου, στον βοηθό προπονητή της Μπασακσεχίρ, Πιερ Γουεμπό στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν. Στη Ρουμανία έχει ξεσπάσει ολόκληρο σκάνδαλο με τη ρατσιστική επίθεση του 4ου διαιτητή στο ματς του Champions League και η μπάλα έχει πάρει και τον Κύρο Βασσάρα.

Μάλιστα, ένας από τους μεγαλύτερους Ρουμάνους διαιτητές, στο παρελθόν, ο Ίον Κρατσιουνέσκου, κάλεσε τον Βασσάρα και τον βοηθό του, τον Αλεξάντερ Ντεακόνου, να πέσουν στον ποταμό Νταμποβίτα, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την ανάδειξη του Κολτέσκου σε διεθνή.

Μιλώντας στον ρουμανικό Τύπο, ο Κρατσιουνέσκου τόνισε: «Αυτό είναι πρόβλημα δικό μας. Ανεξάρτητα με το τι κάνουν κάποιοι άνθρωποι αυτοί επιλέγονται. Και λαμβάνουν διεθνείς διακρίσεις. Γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχει ένας άνθρωπος από έξω… και αυτός είναι που κρίνει. Αναφέρομαι στον Κύρο Βασσάρα, σε αυτό που τον πληρώνουμε 100.000 ευρώ τον έναν χρόνο».

Ο παλαίμαχος διαιτητής συνέχισε, λέγοντας το εξής: «Θυμηθείτε τι σας λέω. Αυτή είναι η πιο ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία της διαιτησίας στην Ρουμανία. Μπορούμε να δίνουμε πέντε πέναλτι, δέκα οφσάιντ αλλά τίποτα δεν είναι ίδιο με αυτό. Ποτέ. Ο Κολτέσκου όχι μόνο πρέπει να σταματήσει. Αλλά πρέπει να σταματήσουν και όλοι όσοι έχουν σχέση με την ηγεσία της ρουμανικής διαιτησίας. Ξένοι ή Ρουμάνοι. Ας πιαστούν χέρι-χέρι και να πάνε να πέσουν στον Νταμποβίτα (από τους πιο μεγάλους ποταμούς της Ρουμανίας). Είναι μεγάλη ντροπή για όλη τη χώρα. Είναι μια ντροπιαστική ημέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ