Νικήτρια στον «τελικό» πρόκρισης η Ατλέτικο Μαδρίτης

Νικήτρια στον «τελικό» πρόκρισης η Ατλέτικο Μαδρίτης

Με τον Χερμόζο και τον Καράσκο να σημειώνουν τα δύο γκολ, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε (0-2) της Σάλτσμπουργκ, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League. Αυλαία με τρίποντο και για την Μπάγερν Μονάχου, που νίκησε (2-0) τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε αυτό που έπρεπε στην Αυστρία, παίρνοντας το εισιτήριο για τους 16 του Champions League. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε επικράτησε της Σάλτσμπουργκ με 2-0, τερματίζοντας πίσω από την Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί νίκησαν (2-0) και τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ολοκληρώνοντας τον όμιλο με 16 πόντους.

Σάλτσμπουργκ- Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Με τον Χερμόζο και τον Καράσκο να σημειώνουν τα δύο γκολ, η Ατλέτικο έφυγε από την Red Bull Arena με το τρίποντο και την πρόκριση.

Στο 39ο λεπτό, οι Ροχιμπλάνκος άνοιξαν το σκορ. Ο Καράσκο εκτέλεσε το φάουλ, με τον Χερμόσο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά.

Στο 86′ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με τον Τρίπιερ να περνά στα πλάγια για τον Κορέα που γύρισε και ο Καράσχο με καταπληκτικό πλασέ στην κίνηση, έκανε το 0-2.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς, Κρίστενσεν, Ραμάλιο, Βέμπερ, Ούλμερ, Γιουνούζοβιτς, Εμεπού, Μπερίσα, Σζόμποσζλαϊ (89′ Οκουγκάβα), Ντάκα (73′ Οκαφόρ), Κοϊτά (79′ Αντεγέμι)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο, Μάρκος Γιορέντε, Σαούλ (64′ Ερέρα), Κόκε, Καράσχο (89′ Λεμάρ), Ζοάο Φέλιξ (89′ Τορέιρα), Λουίς Σουάρες (64′ Κορέα)

Μπάγερν-Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0

Εύκολο έργο είχε η Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να επικρατούν των Ρώσων με 2-0.

Η ομάδα του Φλικ έβγαλε την… υποχρέωση της τελευταίας αγωνιστικής, χάνοντας πολλές ευκαιρίες.

Στο 63′ η Μπάγερν άνοιξε το σκορ με τον Ντάγκλας Κόστα να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Σούλε με κεφαλιά να κάνει το 1-0, ενώ στο 80′ τελείωσε το παιχνίδι με τον Σανέ να κάνει καταπληκτική ενέργεια και να δίνει στον Γκνάμπρι, που πέρασε για τον Τσούπο-Μότινγκ κι αυτός από κοντά έκανε το 2-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Σαρ, Μπόατενγκ (69′ Ρίτσαρντς), Σούλε, Ντέιβις (69′ Λούκας Ερναντές), Μαρκ Ρόκα, Γκορέτσκα (61′ Μουσιάλα), Σανέ (85′ Στίλερ), Μίλερ (45′ Γκνάμπρι), Ντάγκλας Κόστα, Τσούπο-Μότινγκ

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: Γκιλιέρμε, Ζιβογκλιάντοφ, Τσόρλουκα, Ραΐκοβιτς, Ρίμπους, Ριμπτσίνσκι (87′ Σιλιάνοφ), Ιγνατίεφ, Μαγκέεφ, Άντον Μίραντσουκ, Καμανό (76′ Ιοσίφοφ), Έντερ

Η βαθμολογία

  1. Μπάγερν Μονάχου 16
  2. Ατλέτικο Μαδρίτης 9
  3. Σάλτσμπουργκ 4
  4. Λοκομοτίβ Μόσχας 3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ