Σαλάχ : «Είμαι περήφανος για το ρεκόρ μου, θέλω να συνεχίσω να σκοράρω» (pic)

Σαλάχ : «Είμαι περήφανος για το ρεκόρ μου, θέλω να συνεχίσω να σκοράρω» (pic)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγινε ο κορυφαίος σκόρερ της Λίβερπουλ στο Champions League και δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει να σκοράρει και να βοηθήσει τους «κόκκινους» να καταφέρουν περισσότερα στη διοργάνωση.

Η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Μίντιλαντ στη Δανία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να ανοίγει το σκορ μόλις στα 55 δευτερόλεπτα και να γράφει ιστορία.

Συγεκρκιμένα, ο Αιγύπτιος πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του συλλόγου στο Champions League και έφτασε τα 22 στη διοργάνωση, κάτι που τον έκανε κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ξεπερνώντας τα 21 του Στίβεν Τζέραρντ.

Ο 28χρονος επιθετικός μίλησε για αυτό το επίτευγμά του στο «BT Sport» μετά το ματς με τους Δανούς, δηλώνοντας ότι είναι περήφανος για το ρεκόρ του και τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να σκοράρει περισσότερα γκολ.

«Είναι ένα εξαιρετικό συναίσθημα φυσικά, το να είσαι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας στο Champions League, κάτι για το οποίο είμαι περήφανος. Χρειάζομαι να συνεχίσω έτσι και να σκοράρω περισσότερα γκολ, και να κάνω το κενό ανάμεσα σε μένα και τους άλλους μεγαλύτερο.

Όμως προσπαθώ όλη την ώρα να σκοράρω απλά για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει παιχνίδια. Αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σαλάχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ