Αλεξάντερ-Άρνολντ : «Ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για μένα»

Αλεξάντερ-Άρνολντ : «Ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για μένα»

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη Λίβερπουλ στο ματς με τη Μίντιλαντ και δήλωσε περήφανος και ευλογημένος για αυτή τη στιγμή που έζησε.

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με τη Μίντιλαντ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς που ο Γιούργκεν Κλοπ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

Οι απουσίες των Χέντερσον, Μίλνερ, Φαν Ντάικ και Βαϊνάλντουμ έδωσαν την ευκαιρία στον Αλεξάντερ-Άρνολντ να φορέσει για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Λίβερπουλ.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος αγωνίζεται από μικρή ηλικία στις ακαδημίες των «κόκκινων», βλέπει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο τα τελευταία χρόνια και δήλωσε περήφανος και ευλογημένος που ήταν αρχηγός στο ματς με τους Δανούς.

«Μία εξαιρετικά περήφανη στιγμή για μένα και για τους ανθρώπους που με βοήθησαν να το κάνω. Φυσικά πρέπει να ευχαριστήσεις στον προπονητή και το προσωπικό πού με διάλεξαν για αρχηγό της ομάδας.

Ήταν μία πολύ περήφανη νύχτα για μένα σε προσωπικό επίπεδο. Νομίζω ότι θα θυμάμαι αυτή τη νύχτα με στοργικές μνήμες, ως αρχηγός για πρώτη φορά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο νεαρός αμυντικός των Reds.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ