Αλέξις Σάντσες : «Είδα τον Μέσι να κλαίει μετά το 2-2 με την Τσέλσι»

Αλέξις Σάντσες : «Είδα τον Μέσι να κλαίει μετά το 2-2 με την Τσέλσι»

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδέχτηκε ότι είδε τον Μέσι να κλαίει μετά το 2-2 της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι και τον αποκλεισμό των μπλαουγκράνα από τον τελικό του Champions League το 2012.

Ο Αλέξις Σάντσες σε δηλώσεις του στο Sky Sports αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι λέγοντας ότι τον είχε δει να κλαίει μετά το ματς της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι το 2012 για τα ημιτελικά του Champions League. Το ματς είχε διεξαχθεί στο Καμπ Νου και η Τσέλσι δεν έπρεπε να χάσει για να προκριθεί στον τελικό, καθώς είχε νικήσει με 1-0 τους Καταλανούς στο πρώτο ματς του Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο Μέσι είχε χάσει πέναλτι στη ρεβάνς με το σκορ στο 2-1 και με τους μπλαουγκράνα με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Τέρι, συνεπώς όλα έδειχναν ότι η Μπαρτσελόνα θα προκρινόταν. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, καθώς ο Φερνάντο Τόρες έκανε το 2-2 και έστειλε την Τσέλσι στον τελικό του Μονάχου, τον οποίο και κέρδισε κατακτώντας το πρώτο Champions League της ιστορίας της.

Ο Σάντσες είχε αγωνιστεί τότε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και μόλις πήγε στα αποδυτήρια, είδε συντετριμμένο τον πρώην συμπαίκτη του. Μάλιστα, τον δικαιολόγησε αμέσως, καθώς γνωρίζει ότι όλοι οι μεγάλοι παίκτες περιμένουν πολλά από τον εαυτό τους, πόσο μάλλον το ποδοσφαιρικό κοινό.

«Θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο σώζει πολλούς. Μπορεί να σου δώσει πολυτελή ζωή, αλλά οι άνθρωποι δεν βλέπουν την προσπάθεια του ποδοσφαιριστή που δεν δείχνουν οι κάμερες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην βλέπουν τις οικογένειές τους ή να χάνουν τα γενέθλια της μητέρας τους, πολλοί παίκτες ακόμη, χάνουν τη γέννηση του παιδιού τους», ανέφερε αρχικά.

«Μπορεί να βάλεις τα κλάματα αν χάσεις έναν τελικό, είναι όλα μέσα στο ποδόσφαιρο. Στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Τσέλσι, είδα τον Λίο (σ.σ. τον Μέσι) να κλαίει. Αυτό είναι επειδή οι παίκτες ζητούν πολλά από τον εαυτό τους και ο κόσμος δεν το βλέπει αυτό. Μπορεί κανείς να λέει ότι όταν ένας ποδοσφαιριστής αγοράσει ένα ακριβό αυτοκίνητο το κάνει για επίδειξη.

Έχω μάθει πολλά ανά τα χρόνια με την εμπειρία που έχω αποκτήσει. Δεν μπορείς να ευχαριστήσεις κανέναν, πάντα θα υπάρχει ένας ή δύο που θα σε αμφισβητήσουν. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και διασκεδάζω, απλώς προσπαθώ να είμαι χαρούμενος.», κατέληξε ο Αλέξις Σάντσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ