Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι 0-1 : Ο Ζιρού… ζωγράφισε και η Τσέλσι έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι 0-1 : Ο Ζιρού… ζωγράφισε και η Τσέλσι έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση!

Με τον Ολιβιέ Ζιρού να σημειώνει ένα τρομερό γκολ, η Τσέλσι άλωσε (0-1) την Arena Națională του Βουκουρεστίου και έγινε το αφεντικό για την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Μαγεία. Έργο τέχνης. Είναι μόνο μερικές λέξεις, που μπορούν να συνοδεύσουν το απίθανο ψαλιδάκι του Ολιβιέ Ζιρού στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ενα γκολ που είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί «χρυσό» για τους «μπλε», με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να είναι πλέον το αφεντικό για την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Οι Λονδρέζοι επικράτησαν (0-1) της Ατλέτικο στην Arena Națională του Βουκουρεστίου, με το υπέροχο τέρμα του Γάλλου επιθετικού να ξεκλειδώνει με τον καλύτερο τρόπο τη μαζική άμυνα του Τσόλο Σιμεόνε.

Ο κόουτς των «Ροχιμπλάνκος» δεν δικαιώθηκε για την επιλογή του, με τον Τόμας Τούχελ να του παίρνει την… ταυτότητα.

Στο 14′ ο Λεμάρ έκανε εξ επαφής την προβολή, αλλά βρήκε με τις τάπες την μπάλα και την έστειλε άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Βέρνερ σούταρε από πλάγια θέση και δεν βρήκε στόχο.  Ο Βέρνερ στο 39′ κατάφερε να ξεφύγει από τον Σάβιτς αλλά ο Όμπλακ αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα της Μαδρίτης.

Ο Σιμεόνε συνέχισε να παίζει… άμυνα, περιμένοντας την Τσέλσι, με τους μπλε να αδυνατούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Όμπλακ.

Τη λύση στους φιλοξενούμενους, την έδωσε ο Ολιβιέ Ζιρού με μια… ζωγραφιά. Στο 68ο λεπτό, με τρομερό ψαλιδάκι, ο Γάλλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ατλέτικο, με τη φάση να ελέγχεται από το VAR. Ο Ζιρού ήταν εκτεθειμένος, ωστόσο η μπάλα έφτασε στην κατοχή του από τον Ερμόσο, με το γκολ να μετράει κανονικά.

Οι «μπλε» διατήρησαν μέχρι και το τέλος το προβάδισμα και πλέον έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στις 8 κορυφαίες ομάδες του θεσμού.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Ερμόσο (84’Βιτόλο), Φελίπε, Γιορέντε, Κορέα (82’Ντεμπελέ), Κόκε, Σαούλ (82’Λόντι), Λεμάρ, Ζοάο Φέλιξ (82’Τορέιρα), Σουάρες

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αλόνσο, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Κόβατσιτς (74’Καντέ), Ζορζίνιο, Μάουντ (74’Ζίγες), Χάντσον Οντόι (80’Τζέιμς), Βέρνερ (86’Χάβερτζ), Ζιρού (86’Πούλισικ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ