Τούχελ : «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Τούχελ : «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Ο κόουτς της Τσέλσι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών της Τσέλσι στην πρώτη μάχη με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Χαρούμενος ήταν ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, μετά τη νίκη (0-1) επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βουκουρέστι, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Champions League.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν απολύτως συγκεντρωμένοι, φτάνοντας στη νίκη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου και για την ομάδα, κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση και ήμασταν απολύτως συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια των 96 λεπτών. Ήταν πολύ δύσκολο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά είμαι ικανοποιημένος επειδή ήταν μια μεγάλη προσπάθεια για την ομάδα μου», τόνισε ο Γερμανός προπονητής της Τσέλσι, προσθέτοντας ότι ο Ολιβιέ Ζιρού, θα πρέπει να είναι «πολύ περήφανος» για το γκολ του, ενώ επαίνεσε τη δράση του 34χρονου Γάλλου επιθετικού παρά την ηλικία του.

«Αν τον βλέπατε κάθε μέρα δεν θα σας προκαλούσε έκπληξη. Φυσικά και διανοητικά είναι πολύ δυνατός. Μου αρέσει πολύ γιατί μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ευτυχισμένος, χαρούμενος και θετικός κάθε μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ