Μανέ : «Στόχος μας το Champions League, τελείωσε το πρωτάθλημα για εμάς»

Μανέ : «Στόχος μας το Champions League, τελείωσε το πρωτάθλημα για εμάς»

Ο Σαντιό Μανέ παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχουν πλέον ελπίδες για τη Λίβερπουλ ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και πως ο στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του Champions League.

Έχει τελειώσει η υπόθεση πρωτάθλημα για τη Λίβερπουλ, σύμφωνα και με τον ίδιο τον Σαντιό Μανέ, ο οποίος τόνισε ότι στόχος των «κόκκινων» πλέον αποτελεί η κατάκτηση του Champions League.

Η ομάδα του Μέρσεισαιντ έχει μείνει 19 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, όντας μάλιστα στην 6η θέση. Αυτή η απόσταση δεν μπορεί να καλυφθεί, όπως είπε και ο Σενεγαλέζος άσος, ο οποίος ανέφερε ότι το βάρος πέφτει στο Champions League τώρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο στόχος μας από την αρχή ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ, η Πρέμιερ Λιγκ και επίσης τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Και τώρα μπορώ να πω ότι το πρωτάθλημα για εμάς τελείωσε. Στο μυαλό μας υπάρχει πάντα αυτό: ποτέ μην τα παρατάς και δεν θα τα παρατήσουμε, αλλά η Σίτι θα κερδίσει σίγουρα, είναι μια καλή ομάδα και πετάει.

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι τώρα ο κύριος στόχος μας. Να το κατακτήσουμε. Αλλά δεν θα είναι εύκολο. Θα αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά είμαστε εδώ για να νικήσουμε τις καλύτερες στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ