Γκασπερίνι: «Αν μιλήσω θα με τιμωρήσει η UEFA»

Γκασπερίνι: «Αν μιλήσω θα με τιμωρήσει η UEFA»

Ο τεχνικός της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, εξέφρασε την οργή του για τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League.

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι εξέφρασε τον εκνευρισμό του για την διαιτησία της πρώτης αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των «16» του Champions League, όπου η Αταλάντα ηττήθηκε (0-1).

Ο 63χρονος τεχνικός άσκησε σκληρή κριτική στον διαιτητή του αγώνα, Τομπίας Στίλερ, για την απόφαση του να δείξει κόκκινη κάρτα στον Φρόιλερ στο 17ο λεπτό, αλλάζοντας έτσι ολοκληρωτικά οι ισορροπίες του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Περιμένεις τόσο πολύ ένα τέτοιο ματς και τελικά το παιχνίδι καταστρέφεται. Δεν ξέρω αν παίζαμε 11 εναντίον 11 τί θα γινόταν, σίγουρα θα ήταν διαφορετικό το ματς, θα κάναμε το παιχνίδι μας. Με το να αφαιρείς οποιαδήποτε μορφή επαφής από το παιχνίδι, αυτό είναι μια αυτοκτονία του ποδοσφαίρου.

Αν πω κάτι θα με τιμωρήσει η UEFA για έναν μήνα. Αλλά αυτό είναι αυτοκτονία του ποδοσφαίρου. Δεν γίνεται να έχουμε διαιτητές που δεν έχουν παίξει ποτέ τους ποδόσφαιρο και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη διαφορά ανάμεσα σε μια διεκδίκηση και ένα φάουλ. Αν δεν μπορούν να τα ξεχωρίσουν, ας αλλάξουν επάγγελμα. Πλέον υπάρχει το VAR και οι διαιτητές έχουν όλα όσα χρειάζονται για να κρίνουν μια φάση, αλλά ακόμα και έτσι κάνουν λάθη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ