Σε ουδέτερο το Λίβερπουλ-Λειψία, η σχέση με Ολυμπιακό

Σε ουδέτερο το Λίβερπουλ-Λειψία, η σχέση με Ολυμπιακό

Η Λίβερπουλ θα υποδεχτεί τη Λειψία στη Βουδαπέστη στις 10/3, ένα γεγονός που δείχνει ότι οι αγγλικοί σύλλογοι εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα με τις έδρες τους.

Οι περιορισμοί στα ταξίδια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού εξακολουθούν να επηρεάζουν τις αγγλικές ομάδες στις υποχρεώσεις τους στις διοργανώσεις της UEFA.

Η Λίβερπουλ δεν θα αγωνιστεί στο Champions League στο Άνφιλντ, καθώς οι αυστηροί ταξιδιωτικοί περιορισμοί που ισχύουν στη Βρετανία, δεν επιτρέπουν σε ομάδες από το εξωτερικό να παίξουν στη χώρα

Διότι εάν πήγαιναν εκεί οι αποστολές θα έπρεπε υποχρεωτικά να μείνουν σε καραντίνα για αρκετές ημέρες μετά την άφιξή τους.

Σε συνεννόηση με την Λειψία και την UEFA, αποφασίστηκε ότι ο αγώνας ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League, στις 10/3, θα διεξαχθεί στο στάδιο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης,

Στο ίδιο γήπεδο είχε γίνει και το πρώτο ματς, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 2-0.

Ευθέως, το ζευγάρι Λειψία-Λίβερπουλ δεν επηρεάζει το ματς Άρσεναλ-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου στο Λονδίνο, που είναι άλλη περίπτωση. Ωστόσο καταδεικνύει ξεκάθαρα τις δυσκολίες που υπάρχουν ακόμα για τις μετακινήσεις από και προς την Αγγλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ