Ντόρτμουντ : Δύσκολα προλαβαίνει την Σεβίλλη ο Σάντσο

Ντόρτμουντ : Δύσκολα προλαβαίνει την Σεβίλλη ο Σάντσο

Ο Τζέιντον Σάντσο έχασε το ντέρμπι της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Μπάγερν και όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει ούτε τη ρεβάνς με την Σεβίλλη για τους «16» του Champions League.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι με την Μπάγερν (4-2), με τον Τζέιντον Σάντσο να μένει εκτός λόγω τραυματισμού και απ’ ότι φαίνεται δεν θα προλάβει ούτε τη ρεβάνς με τη Σεβίλλη.

Οι Βεστφαλοί έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην ερχόμενη ρεβάνς με την Σεβίλλη για τους «16» του Champions League που καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-2 του πρώτου αγώνα.

Στο κλάσικερ ο Έντιν Τέρζιτς είδε τον Έρλινγκ Χάαλαντ να αποχωρεί με μικρό πρόβλημα τραυματισμού, όμως εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Ανδαλουσιάνους. Ωστόσο, υπάρχει ανησυχία στην ομάδα της Βεστφαλίας λόγω του Άγγλου εξτρέμ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προλάβει τον αγώνα της Τρίτης.

Το μυικό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί δεν θα του επιτρέψει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε στο ματς με την ισπανική ομάδα και αυτό κάνει τον τεχνικό των Γερμανών να προσανατολίζεται ξανά στην χρησιμοποίηση του Τοργκάν Αζάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ