Βραδιά Champions League και στοιχήματος!

Βραδιά Champions League και στοιχήματος!

Οι προτάσεις του Stoiximaview για τους σημερινούς αγώνες...

Η σημερινή δυάδα του stoiximaview.gr είναι οι αγώνες που έχει το Champions League! Τα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο!

Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Το εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Ζιρού έκανε τη διαφορά στο «Metropolitano» και χάρισε μία σπουδαία νίκη στην Τσέλσι. Μία νίκη που θα φανεί αν είναι σπουδαία εφόσον καταφέρει η ομάδα του Τούχελ να ολοκληρώσει τη δουλειά. Δεν πιστεύουμε, πάντως, πως θα έχει εύκολο έργο. Άλλωστε, ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει αποδείξει ότι η ομάδα που έχει «χτίσει» εδώ και χρόνια είναι (συνήθως) σκληρό καρύδι. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν υψηλές αποδόσεις και σε μία τέτοια θα πάμε. Νομίζουμε πως έχουμε βρει μία επιλογή στο στοίχημα… value. Έχει αξία, κοινώς.

Να εξαργυρώσει την πολύ μεγάλη νίκη που έκανε στις 23/2 με το γκολ του Ζιρού στο 68’ θέλει η Τσέλσι. Περνάει με δύο αποτελέσματα, μένει ζωντανή και με ήττα με ένα γκολ (0-1, δηλαδή), μιας και έτσι πηγαίνει παράταση. Προέρχεται από κακό παιχνίδι με 0-0 με τη Λιντς, ωστόσο αυτό το ματς στα αστέρια είναι όλα τα λεφτά για τον Τόμας Τούχελ. Ευκαιρία να κάνει ακόμη καλύτερη εντύπωση στη νέα του δουλειά. Συνολικά, πάντως, οι «μπλε» παραμένουν χωρίς ήττα μετά τις 19 Ιανουαρίου και το 2-0 από τη Λέστερ, μετρώντας 9 νίκες και 4 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Έχει 4 σημαντικές απουσίες η Τσέλσι για τον μεγάλο αγώνα απέναντι στην Ατλέτικο. Ο ένας είναι ο Τιάγκο Σίλβα και ο άλλος ο Άμπραχαμ, και οι δύο τραυματίες. Βέβαια, από τη στιγμή που μπροστά υπάρχουν παίκτες, όπως ο «άκαπνος» Βέρνερ και ο τίμιος Ζιρού, δεν επηρεάζει τόσο πολύ η απουσία του Άγγλου φορ. «Πονάει», όμως, εκείνη του Βραζιλιάνου στόπερ, όπως και οι απουσίες των τιμωρημένων Ζορζίνιο και Μάουντ. Ο Τούχελ στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτή του Άγγλου μεσοεπιθετικού.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τα έχει κάνει λίγο μπάχαλο το τελευταίο διάστημα. Μετά το 0-0 με τη Χετάφε, όπου έχασε σημαντικές ευκαιρίες προς το τέλος, είδε τη Μπαρτσελόνα να την πλησιάζει στους 4 και τη Ρεάλ Μαδρίτης στους 6. Στο Champions League τα έκανε μαντάρα και στο πρώτο παιχνίδι. Φουλ παθητικό παιχνίδι και το πλήρωσε πολύ ακριβά. Τώρα, θα πρέπει να ψάξει και να βρει τουλάχιστον ένα γκολ στο «Stamford Bridge» αν θέλει να ελπίζει. Ψάχνει νέο «διπλό» στο Νησί, όπως εκείνο που πήρε, στην παράταση, τον Μάρτιο του 2020, στο «Anfield» με το 3-2 επί της Λίβερπουλ (έχανε 1-0 στο 43’, 2-0 στο 94’ και το έκανε 3-2 με Γιορέντε στο 97’ και στο 105’ και Μοράτα στο 120’).

Σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα στην Ισπανία, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχει τόσες απουσίες. Μόνο μία, αυτή του Τόμας Λεμάρ, ο οποίος δεν προπονήθηκε αυτήν την εβδομάδα και δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αγγλία. Αυτήν τη φορά, δεν θα την οδηγήσει πουθενά αν κάνει τόσο παθητικό (και κακό) παιχνίδι. Δεν ξέρουμε, βέβαια, αν γίνεται να επαναλάβει τόσο κακή εμφάνιση.

Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Σε αυτό ποντάρουμε. Πάνω σε αυτό «πατάμε». Περιμένουμε, ακόμα και συντηρητικά να το πάει μέχρι κάποιο διάστημα, την Ατλέτικο Μαδρίτης να τσουλήσει το τόπι. Τα έχουμε ξαναπεί, τα έχουμε ξαναγράψει: Έχει μεγάλη ποιότητα και παίκτες με ατομικά χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πάμε στοίχημα με το g/g στο εξαιρετικό 1,97. Ανοίγεται η Ατλέτικο να ψάξει γκολ, βρίσκει και η Τσέλσι κενούς χώρους. Έτσι το έχουμε «σχεδιάσει» εμείς τουλάχιστον. Ας αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο.

Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο: Το αυτονόητο μας δίνει 2.31!

Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο, (22:00): Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε η Μπάγερν Μονάχου τη ρεβάνς με τη Λάτσιο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Οι Βαυαροί έκαναν… παρέλαση στο «Ολίμπικο» διαλύοντας την αντίπαλό τους με 4-1, πετυχαίνοντας τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πλέον, είναι θέμα σωστής διαχείρισης για να τσεκάρει και τυπικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Στη Bundesliga, η ταξιαρχία του Χάνσι Φλικ πέρασε από τη Βρέμη, νικώντας εύκολα με 3-1 τη Βέρντερ για την 25η αγωνιστική και σε συνδυασμό με τη γκέλα της Λειψίας, ξέφυγε 4 βαθμούς στη μάχη του τίτλου. Στο ματς αυτό ο Λεβαντόφσκι κατέρριψε άλλα δύο ρεκόρ. Έγινε ο πρώτος που φτάνει τα 32 γκολ σε 25 αγώνες πρωταθλήματος και παράλληλα έφτασε τα 268 συνολικά, ισοφαρίζοντας τον Κλάους Φίσερ στη δεύτερη θέση των σκόρερ στη Bundesliga πίσω από τον μεγάλο Γκερντ Μίλερ.

Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο, (22:00): Η Λάτσιο, τώρα, ξέρει ότι κυνηγάει κάτι παραπάνω από θαύμα, αν θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 2.000! Ξέρει ότι τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα, αλλά θα το παλέψει και όπου βγει. Το σίγουρο είναι ότι θα μπει με διάθεση να αιφνιδιάσει την αντίπαλός της, πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ. Στη Serie A έβαλε τέλος στο σερί δύο συνεχόμενων ηττών, νικώντας δύσκολα με σκορ 3-2 την ουραγό Κροτόνε. Έτσι, παρέμεινε σε απόσταση 4β. από την 6η θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και 6β. από την 4η θέση, που οδηγεί στο Champions League.

Αγωνιστικά, οι Βαυαροί δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του μέσου Κορεντίν Τολισό και του εξτρέμ, Ντάγκλας Κόστα, ενώ πιθανότατα να μην ρισκάρει και ο στόπερ Νταβίντ Αλάμπα, που έχει κάποιες ενοχλήσεις. Από την πλευρά τους, οι «λατσιάλι» ταξίδεψαν στο Μόναχο χωρίς τον στόπερ Λουίς Φελίπε και τον μπακ/χαφ Μανουέλ Λατζάρι. Ερωτηματικό υπάρχει με τη συμμετοχή του χαφ Ακπα-Ακπρο.

Προφανώς η Μπάγερν είναι το απόλυτο φαβορί και στη ρεβάνς. Αυτό αποτυπώνεται και στο σετ αποδόσεων στο στοίχημα και εκτιμώ ότι θα πάρει την πρόκριση με δεύτερη νίκη. Όμως, η τιμή του άσου δεν είναι σε καμία περίπτωση ελκυστική, γι’ αυτό και θα συνδυάσω το σημείο με γκολ.

Φέτος οι Βαυαροί είναι αρκετά επιρρεπείς στην άμυνα και δέχονται γκολ με ευκολία. Αυτό έχει συμβεί κατά κόρον στη Bundesliga, όπου έχουν δεχθεί 35(!) γκολ σε 25 ματς, ενώ στο Champions League έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται στα 5 από τα 7 παιχνίδια. Η Λάτσιο, που ψάχνει το θαύμα, έχει το απόλυτο σκοραρίσματος στην Ευρώπη με 7/7, ενώ στην Ιταλία, έχει βάλει γκολ στα 11/13 εκτός έδρας παιχνίδια της. Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Πάμε στοίχημα με «1 και goal/goal» στο εξαιρετικό 2.31.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ