Όταν ο Ινιέστα έκανε… γιο-γιο όλη τη Σπαρτάκ Μόσχας (vid)

Όταν ο Ινιέστα έκανε… γιο-γιο όλη τη Σπαρτάκ Μόσχας (vid)

Μόλις μερικά χρόνια πριν ο Αντρές Ινιέστα... χόρευε τη μισή ομάδα της Σπαρτάκ Μόσχας σε μία αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη ρώσικη ομάδα για τους ομίλους του Champions League.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Αντρές Ινιέστα να αγωνίζεται στα γήπεδα της Ιαπωνίας, έχοντας αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και την Ευρώπη, ωστόσο η… μπογιά του δεν γίνεται να ξεβάψει έτσι γρήγορα…

Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων μέσων της τελευταίας 20ετίας… Ή και ακόμα όλων των εποχών. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κλάση και τη μεγάλη ποιότητα του πλέον 35χρονου μέσου.

Τόσο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όσο και με της Ισπανίας, ο Ινιέστα είχε χαρίσει μερικές μοναδικές ποδοσφαιριστές στιγμές. Στιγμές μαγείας που μόνο ποδοσφαιριστές σαν τον Ινιέστα μπορούν να προσφέρουν.

Μία τέτοια ήταν και αυτή κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας πριν από περίπου οχτώ χρόνια. Ο Ισπανός είχε περικυκλωθεί από 4-5 ποδοσφαιριστές της ρώσικης ομάδας στο αντίπαλο κόρνερ. Ωστόσο όχι μόνο δεν έχασε την μπάλα, αλλά κατάφερε να ξεφύγει, ξαπλώνοντας μάλιστα και μερικούς στο έδαφος.

Απολαύστε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ