Champions League: Ματσάρα στο Παρίσι, σφραγίζει την πρόκριση η Τσέλσι

Champions League: Ματσάρα στο Παρίσι, σφραγίζει την πρόκριση η Τσέλσι

Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν συγκρούονται μια βδομάδα μετά τη νίκη με 3-2 των Γάλλων, που έχουν προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ στο Λονδίνο η Τσέλσι υποδέχεται την Πόρτο και κλειδώνει την παρουσία της στα ημιτελικά μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Με τους επαναληπτικούς προημιτελικούς συνεχίζεται το προσεχές διήμερο το Champions League. Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει την ευκαιρία να συνδυάσει την συμπλήρωση 101 ημερών παραμονής στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν με μία σπουδαία επιτυχία.

Ο Αργεντινός προπονητής θα καθοδηγήσει τους πρωταθλητές Γαλλίας στην υποδοχή της Μπάγερν, με πολύτιμη «παρακαταθήκη» την νίκη με 3-2 στο Μόναχο. Οι Βαυαροί θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες και καθοριστικότερη όλων αυτήν του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός επιθετικός που είναι το «μεγάλο κανόνι» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εδώ και 1,5 χρόνο, δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και θα λείψει από την «μάχη των Παρισίων». Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι καλούνται απλώς να διαχειριστούν τα κεκτημένα και να προκριθούν στον ημιτελικό, παίρνοντας και μία άτυπη «εκδίκηση» για την απώλεια του τροπαίου πέρυσι στον χαμένο (1-0) τελικό από την Μπάγερν.

Παράλληλα, με το «1,5 πόδι» στον ημιτελικό είναι και η Τσέλσι, που επικράτησε -πιό δύσκολα απ’ όσο «μαρτυρά» το σκορ- στην Πορτογαλία της Πόρτο με 2-0 και υποδέχεται στην ουδέτερη Σεβίλη (σ.σ. λόγω κορονοϊού) τους «δράκους», σε μία αναμέτρηση που μοιάζει περισσότερο… διαδικαστικού χαρακτήρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 13 Απριλίου (22:00)
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου (3-2)
Τσέλσι – Πόρτο (2-0)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ