Κονσεϊσάο : «Είμαστε έτοιμοι να πάμε στη μάχη και να παλέψουμε»

Κονσεϊσάο : «Είμαστε έτοιμοι να πάμε στη μάχη και να παλέψουμε»

Ο Σέρχιο Κονσεϊσάο εξέφρασε την πεποίθηση πως η Πόρτο μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League.

Η Πόρτο αντιμετωπίζει απόψε (22:00) την Τσέλσι, για την ρεβάνς των «8» του Champions League, με τον Σέρχιο Κονσεϊσάο να έχει την πεποίθηση πως η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

«Υπάρχουν πολλές στιγμές ανά τα έτη, όπου μπορούν να γίνουν παραδείγματα πίστης. Είμαστε αισιόδοξοι. Ξέρουμε ότι έχουμε να προσπεράσουμε ένα δύσκολο εμπόδιο, όμως είμαστε εδώ για να δώσουμε την απάντηση που πρέπει. Το αίσθημα του να εκπροσωπείς αυτό το ιστορικό κλαμπ και το DNA του, εκφράζεται πάντα στον αγωνιστικό χώρο» ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας.

«Στον πρώτο αγώνα παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, όχι όμως όσο καλό έπρεπε. Αν είχε συμβεί αυτό τότε θα είχαμε νικήσει. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την επίδοση της ομάδας μας. Σε 90 λεπτά η Πόρτο χρειάζεται την ικανότητα του να πιστέψει και να μείνει ανθεκτική. Είμαστε έτοιμοι να πάμε στην μάχη και να παλέψουμε» υποστήριξε κλείνοντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ