Ρόις : «Η Σίτι ήταν απλώς καλύτερη από εμάς»

Ρόις : «Η Σίτι ήταν απλώς καλύτερη από εμάς»

Ο Μάρκο Ρόις μίλησε μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της Ντόρτμουντ από την Μάντσεστερ Σίτι (1-2) στον προημιτελικό του Champions League και τόνισε ότι οι «πολίτες» ήταν καλύτεροι.

Μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της Ντόρτμουντ από την Μάντσεστερ Σίτι στον προημιτελικό του Champions League (1-2) στον προημιτελικό του Champions League ο Μάρκο Ρόις τόνισε πως οι «πολίτες» ήταν καλύτεροι από την ομάδα του.

«Τα πόδια είναι… βαριά, αλλά αυτό ήταν κάτι που το περιμέναμε, έπρεπε να τρέξουμε πάρα πολύ για να κλείσουμε τους χώρους. Μέχρι το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος μας παίξαμε καλά, μείναμε ήρεμοι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες… Μετά δεν ήμασταν τόσο καλοί.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει καταπληκτική ικανότητα να κρατάει τη μπάλα στα πόδια της. Είναι πολύ δύσκολο να την πιέσεις, είναι… παντού. Ήταν απλώς καλύτεροι από εμάς, έπαιξαν πιο έξυπνα. Ίσως δεν πήραμε πολλά επιθετικά ρίσκα και είμαστε απογοητευμένοι, διότι έπρεπε να κάνουμε περισσότερα μέσα στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός άσος των Βεστφαλών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ