Ζιντάν: «Είναι παράλογο να πιστεύουν πως δεν θα είμαστε στο επόμενο Champions League»

Ζιντάν: «Είναι παράλογο να πιστεύουν πως δεν θα είμαστε στο επόμενο Champions League»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για το παιχνίδι της Ρεάλ με την Τσέλσι για τους «4» του Champions League (27/4) και αναφέρθηκε στις φήμες περί τιμωρίας της ομάδας του από την UEFA λόγω της ESL.

Για την αυριανή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι για την ημιτελική φάση του Champions League μίλησε ο Ζινεντίν Ζιντάν και αναφέρθηκε στις φήμες περί τιμωρίας της ομάδας του από την UEFA λόγω της European Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι παράλογο να πιστεύει κανείς ότι δεν θα είμαστε στο επόμενο Champions League. Απ΄έξω λέγονται πολλά, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, εστιάζουμε στον αγώνα. Η γνώμη μου είναι ότι όλοι θέλουμε να βλέπουμε τη Ρεάλ στο Champions League».

Για το ματς με την Τσέλσι: «Είναι ένας ημιτελικός και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι θα είναι μία ομάδα που θα επιτίθεται και θα αμύνεται. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να αμυνθούμε καλά και, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Χρειαζόμαστε τον καλύτερο εαυτό μας για να κάνουμε ζημιά στην Τσέλσι».

Για τη διαιτησία: «Ο διαιτητής θα κάνει τη δουλειά του κι εμείς θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Αν πιστέψουμε ότι θα μας βλάψουν εξωτερικοί παράγοντες, την πατήσαμε».

Για το βάρος της διεκδίκησης δύο τίτλων: «Δεν πρόκειται να διαλέξουμε. Είμαστε ζωντανοί και στις δύο διοργανώσεις. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα και θα αγωνιστούμε ως το τέλος, ό,τι κι αν συμβεί. Φυσικά θα έχουμε δυσκολίες, όπως απέναντι στην Μπέτις, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ