Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης μάχονται με φόντο τον τελικό του Champions League

Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης μάχονται με φόντο τον τελικό του Champions League

Η Τσέλσι φιλοξενεί απόψε (22:00) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στο δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό (1-1 το πρώτο ματς) με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Champions League, όπου περιμένει πλέον η Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τσέλσι υποδέχεται απόψε (22:00) στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» τη Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του Champions League, με τους Λονδρέζους να έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα μετά το 1-1 στη Μαδρίτη.

Οι «μπλε» προηγήθηκαν με τον Πούλισικ αλλά ο Μπενζεμά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» και έτσι οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Λονδίνου.

Η ομάδα του Τούχελ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών, με τον Κόβασιτς να είναι ο μοναδικός αμφίβολος για να αγωνιστεί καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τένοντα.

Η Τσέλσι προέρχεται από τη νίκη με 2-0 εντός έδρας επί της Φούλαμ που την διατήρησε στην 4η θέση της Premier League, ενώ το κλίμα στις τάξεις των Λονδρέζων είναι θετικό, με τον αγγλικό σύλλογο να θέλει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της 29ης Μαΐου (όπου περιμένει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε και στο δεύτερο ημιτελικό της Παρί Σεν Ζερμέν με 2-0) για πρώτη φορά μετά το 2012.

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης θα κληθεί να σκοράρει και να κάνει την ανατροπή, ώστε να δώσει την παρουσία της σε άλλον έναν τελικό της ιστορίας της, τον πρώτο της μετά το 2018 στο Κίεβο.

Οι «μερένγχες» επικράτησαν με 2-0 της Οσασούνα το Σάββατο (1/5) και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου στη La Liga, ωστόσο τα προβλήματα των τραυματισμών δεν έχουν σταματήσει να προβληματίζουν τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Καρβαχάλ και Βάθκεθ λόγω τραυματισμών ενώ στη λίστα προστέθηκε και ο Βαράν καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξιό προσαγωγό. Το θετικό νέο για τον Ζιντάν, πάντως, είναι η επιστροφή του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ