«Η UEFA σκέφτεται σοβαρά το Γουέμπλεϊ για τον τελικό»

«Η UEFA σκέφτεται σοβαρά το Γουέμπλεϊ για τον τελικό»

Σύμφωνα με την Telegraph, οι πιθανότητες να γίνει ο τελικός του Champions League στο Γουέμπλεϊ είναι πλέον αρκετές.

Πολύ σοβαρό είναι πλέον το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στο Γουέμπλεϊ ο τελικός του Champions League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι, έπειτ από το… χάος που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες λόγω της μετακίνησης της Τουρκίας στις χώρες της κόκκινης ζώνης για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την Telegraph, η UEFA αναμένεται να αποφασίσει μέχρι την Τρίτη αν θα πάρει τον τελικό από το Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, με τους Άγγλους να έχουν εκδηλώσει ανοιχτά την επιθυμία τους να τον φιλοξενήσουν από τη στιγμή που βρίσκονται σε αυτόν δύο ομάδες από τη χώρα τους.

Μάλιστα, χθες το βράδυ μέσω της Sun, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, έκανε κάλεσμα για να μεταφερθεί ο τελικός στο Λονδίνο και να λυθούν όλα τα θέματα που έχουν προκύψει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Telegraph, αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ ο τελικό είναι 50-50. Τόσο οι δύο ομάδες, όσο και η αγγλική ομοσπονδία θεωρούν πως η μοναδική βιώσιμη λύση είναι αυτή, να γίνει δηλαδή ο τελικός στο Λονδίνο, αφού θα μπορούν να υπάρξουν και φίλαθλοι των δύο ομάδων, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί με την Τουρκία, έπειτα και από τη ρητή απαγόρευση της κυβέρνησης της Μεγάλης Βρετανίας.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, έχουν απορριφθεί οι λύσεις τόσο της Λισαβόνας, όσο και της Βουδαπέστης που είχαν προταθεί ως εναλλακτικές επιλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ