Διαπραγματεύσεις μεταξύ αγγλικής κυβέρνησης και UEFA

Διαπραγματεύσεις μεταξύ αγγλικής κυβέρνησης και UEFA

H UEFA φαίνεται πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομοσπονδία, προκειμένου να αλλάξει η τοποθεσία του τελικού.

Ο τελικός του UEFA Champions League, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου στο γήπεδο Κεμάλ Ατατούρκ, της Τουρκίας, ενδέχεται να μεταφερθεί στην Αγγλία.

Σύμφωνα με τον υπουργό της κυβέρνησης Τζόνσον, Μάικλ Γκόουβ, αυτή την στιγμή η ευρωπαϊκή ομοσπονδία βρίσκεται σε συζητήσεις με την αγγλική πολιτεία, προκειμένου το παιχνίδι ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να διεξαχθεί σε βρετανικό έδαφος.

«Αυτή την στιγμή διεξάγονται «λεπτές» διαπραγματεύσεις. Ο φίλος μου και συνάδελφός, Όλιβερ Ντάουεεν (σ.σ. υπουργός αθλητισμού) βρίσκεται αυτή την στιγμή σε συζήτήσεις με τους ανθρώπους της UEFA, για αυτό το θέμα» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γκόουβ

Το γεγονός μάλιστα πως οι δύο φιναλίστ αγωνίζονται στην Premier League, σε συνδυασμό με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο εξαιτίας της πανδημίας, οδηγεί τους υπεύθυνους της συνομοσπονδίας να κάνουν δεύτερες σκέψεις για το Ατατούρκ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ