Ο Πέδρο Μαρτίνς στον τελικό του Champions League και η απόφαση για εξτρέμ

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον τελικό του Champions League και η απόφαση για εξτρέμ

Τη μεγάλη αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι θα παρακολουθήσει από κοντά ο Πέδρο Μαρτίνς. Και πιθανότατα δεν θα είναι μόνος του.

Στο «Ντραγκάο», για τον μεγάλο τελικό του Champions League, αναμένεται να δώσει το παρών και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει εξασφαλίσει σχετική πρόσκληση και θα βρίσκεται στο παιχνίδι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι, για να παρακολουθήσει από κοντά τη μεγάλη μάχη του τελικού του Champions League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε ενημερώσει πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του πως θα δώσει το παρών στη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που από… σπόντα θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Πόρτο, το οποίος ούτως ή άλλως βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με σκοπό να προχωρήσουν όλες οι ανοιχτές υποθέσεις του συλλόγου. Με την άφιξη του Τικίνιο να έχει ήδη δρομολογηθεί, ο τεχνικός των πρωταθλητών αναμένεται αυτές τις ημέρες να πάρει τις τελικές αποφάσεις του και για το θέμα του εξτρέμ.

Ο ίδιος έχει ξεχωρίσει τους Νέλσον και Ενκουντού, έχει στη «δεύτερη» βαθμίδα τον Ενταό και παράλληλα εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις που έχει εισηγηθεί το σκάουτινγκ, αλλά και κάποιους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο ίδιος και θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός αξίζει να ασχοληθεί μαζί τους. Από Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή, ώστε ο προπονητής να κάνει γνωστές τις αποφάσεις του. Και για άλλα μεταγραφικά θέματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ