Ποιος θα κατακτήσει το Champions League; (Poll)

Ποιος θα κατακτήσει το Champions League; (Poll)

Ο τελικός του Champions League απέχει μόλις λίγες ώρες και to10.gr σας δίνει την ευκαιρία να ψηφίσετε ποια ομάδα θεωρείται πως θα κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης.

Η αγαπημένη στιγμή των ποδοσφαιρόφιλων σε όλο τον πλανήτη επιτέλους έφτασε. Ο τελικός του Champions League είναι μόλις λίγες ώρες μακριά (29/5, 22:00), με την Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι να… ακονίζουν τα μαχαίρια τους για τη μεγάλη μάχη στην αρένα του «Ντραγκάο» της Πορτογαλίας.

Φυσικά μιλάμε για έναν τελικό που μόνο 90 λεπτά (ή και περισσότερα αν χρειαστούν παράταση και πέναλτι) χωρίζουν τις ομάδες από το «ιερό δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το φαβορί.

Ωστόσο, με τα δεδομένα που υπάρχουν σε όλη τη σεζόν, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται έχει ένα μικρό προβάδισμα και να μπαίνει ως φαβορί στο χορτάρι. Φυσικά όμως αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αποδείξει δια της πράξης και όχι θεωρητικά.

Έτσι to10.gr σας δίνει την ευκαιρία να πείτε τη γνώμη σας και να ψηφίσετε ποια θα είναι η ομάδα που θα βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης.

Θα είναι οι «πολίτες» για πρώτη φορά στην ιστορία τους, πετυχαίνοντας τον μεγαλύτερο τους στόχο, ή θα είναι το σύνολο του Τόμας Τούχελ, που φαινομενικά είναι το αουτσάιντερ, όμως θα δώσει τα πάντα για να φέρει την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά» στο Λονδίνο για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά το 2012;

Πείτε μας τη γνώμη σας στο παρακάτω poll:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ