Μάντσεστερ Σίτι: Έσπασε τη μύτη του ο ΝτεΜπρόινε (pic)

Μάντσεστερ Σίτι: Έσπασε τη μύτη του ο ΝτεΜπρόινε (pic)

Κάταγμα στη μύτη έδειξαν οι εξετάσεις του Κέβιν Ντε Μπρόινε που αποχώρησε τραυματίας από τον τελικό του Champions League.

Κάταγμα ρινικού οστού, είναι η διάγνωση για τον τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός, αποχώρησε πρόωρα από τον χθεσινό (29/5) χαμένο τελικό του Champions League, όταν συγκρούσθηκε με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ της Τσέλσι. Ο έμπειρος άσος βγήκε από το ματς και ο τραυματισμός του ήταν εμφανής, αφού είχε πρησθεί η αριστερή πλευρά του προσώπου του.

Σήμερα (30/5), ο Ντε Μπρόινε, με ανάρτηση του στο Twitter ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του, χωρίς να προσδιορίσει χρονικά, πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να ενισχύσει την εθνική Βελγίου στο EURO 2020, που αρχίζει τις υποχρεώσεις της στις 12 Ιουνίου, με αντίπαλο την Ρωσία.

«Γειά σας παιδιά, μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο. Η διάγνωσή είναι οξύ κάταγμα μύτης. Νιώθω καλά τώρα. Προφανώς, είμαι ακόμα απογοητευμένος για εχθές, αλλά θα επιστρέψουμε», έγραψε στο μήνυμα του ο Ντε Μπρόινε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ